Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτά η Πάρμα για Νίνη

15/2/2011

Η αγωνιστική παρουσία του Σωτήρη Νίνη φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητη την πλευρά της Πάρμα

αφού για πρώτη φορά διά στόματος του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Πιέτρο Λεονάρντι, αναφέρθηκε ανοιχτά το ενδιαφέρον των Ιταλών για την απόκτηση του.

Στο επίσημο κανάλι του ιταλικού συλλόγου, ο Λεονάρντι παραδέχθηκε πως ο σύλλογος έβαλε στο στόχαστρο του τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ωστόσο παρά τα ευοίωνα προγνωστικά, ο τραυματισμός του νεαρού άσου στάθηκε αφορμή στο να μην επισημοποιήσουν τις προτάσεις τους.

«Είναι αλήθεια ότι τον έχουμε παρακολουθήσει αρκετά στενά και ελπίζουμε να τον αποκτήσουμε. Ο ποδοσφαιριστής αναρρώνει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές ομάδες, οι οποίες θα είχαν κινηθεί για την απόκτησή του, έχουν κάνει πίσω», τόνισε ο Ιταλός, που παρ’ όλα αυτά δε δίστασε να θέσει σαν στόχο την απόκτηση του 22χρονου μέσου αρχικά ως ελεύθερου τον Ιούνιο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Μπορίνι, που είχε μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι.

Σε αυτό το στοίχημα αποτελέσματα είναι δύσκολο να υπάρξουν άμεσα, ωστόσο ο εκτελεστικός διευθυντής των «παρμέντσι» προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία του ιταλικού συλλόγου με τον άσο του «τριφυλλιού» , σε αντίθεση με τα σχετικά ρεπορτάζ που αναφέρουν το αντίθετο.

1 σχόλιο:

Προσκλητηριο Γαμου είπε...

...και τώρα σκουπίζει πάγκο.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive