Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ERepublik - Νέο Browser Game


Το erepublik είναι ένα online browser game που αποτελείται από έναν εικονικό κόσμο που περιλαμβάνει τα κράτη όπως υπάρχουν στη πραγματικότητα. Ο εικονικός κόσμος είναι ενιαίος δηλαδή δεν υπάρχουν διαφορετικοι σέρβερ όλοι οι παίκτες είναι στον ίδιο κόσμο.

Ο κάθε παίκτης ξεκινάει ως πολίτης μιας χώρας. Οι κύριοι τομείς που μπορεί να ασχοληθεί ο καθένας είναι τα οικονομικά, τα πολιτικά και ο στρατιωτικός τομέας.

Κάθε χώρα έχει κυβέρνηση και κόμματα που εκλέγονται από εκλογές που γίνονται κάθε μήνα. Η κυβέρνηση είναι υπέυθυνη για κύρηξη πολέμων, σύναψη συμμαχιών καθώς και για την επιβολή φόρων κ.α. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε κάποιο κόμμα ή ακομή να ιδρύσουν κάποιο καινούργιο.

Επίσης σε κάθε χώρα υπάρχει αγορά όπου εταιρίες πωλούν τροφή, όπλα είσητήρια μετακίνησης σε άλλες περιοχές καθώς κι άλλα που θα δείτε στο παιχνίδι. Εταιρία μπορεί να δημιουργήσει ο κάθε παίκτης αλλά και να πιάσει δουλειά σε εταιρία άλλου και να πέρνει μισθό.

Επίσης μπορείτε να ενταχτείτε είτε σε μια από τις στρατιωτικές ομάδες που υπάρχουν είτε στον εθνικό στρατό είτε ακόμη να συμμετέχεται στους πολέμους χωρίς να είστε σε κάποια τέτοια ομάδα.

Σε κάθε χώρα υπάρχει εθνικό νόμισμα (δραχμές στην Ελλάδα) και επιπλέον υπάρχει και ο χρυσός. Μεταξύ όλων των νομισμάτων (και του χρυσού) υπάρχουν διακυμενόμενες ισοτιμίες δημιουργώντας ουσιαστικά ένα χρηματιστήριο στο οποίο μπορείτε να συμμετέχεται αγοράζοντας είτε πουλώντας νόμισμα ή χρυσό.

Στην αρχή τα βασικά που πρέπει να κάνει κάθε παίκτης είναι εκπαίδευση (training), να εργαστεί (work) και να καταναλώσει τροφή ώστε να αναπληρώνει την ενέργεια.

Το παιχίδι έχει μεγάλη και ενεργή κοινότητα ενώ υπάρχει chat και φόρουμ. Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες σε άτομα.

Για να κάνετε account πατήστε ΕΔΩ .

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive