Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Λέτο: «Ο Φερέιρα μου έδειξε την πραγματικότητα»

21/12/2011

Λίγο η αλλαγής θέσης, λίγο τα λόγια του Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Σεμπαστιάν Λέτο εμφανίζεται μεταμορφωμένος στο φετινό πρωτάθλημα

κερδίζοντας ένα προσωπικό μεγάλο στοίχημα, την ανάδειξη του σε ηγέτη του Παναθηναικού.

Για αυτά είναι ο Αργεντινός και για ακόμη καλύτερα, ίσως, παρότι προς το παρόν δε σκέφτεται να τα αναζητήσει, μετακομίζοντας σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, όπως δηλώνει μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του.

«Δεν παίζω ως καθαρό εννιάρι, αλλά πιο κοντά στην περιοχή. Δεν είμαι αριστερός εξτρέμ. Κινούμαι πιο κεντρικά, ακόμα και δεξιά και αυτό με βοηθάει να πλησιάσω την περιοχή και να σουτάρω με το αριστερό. Το αριστερό σπάνια το χρησιμοποιώ. Ήταν μία λύση που μου πρότεινε ο προπονητής και η οποία αποδείχτηκε σωστή.

Δεν πετυχαίνω μόνο γκολ, αλλά και το παιχνίδι της ομάδας βασίζεται πάνω μου. Πρώτη φορά έχω αυτή την ευθύνη και είναι δείγμα της εμπιστοσύνης του προπονητή μου. Έγιναν πολλές αλλαγές στην καριέρα μου αυτή την περίοδο. Και πριν αφιέρωνα χρόνο σε σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι, αλλά εστίαζα στην τρίπλα και στην επίδειξη. Ο προπονητής μου, μου έδειξε την πραγματικότητα και μου είπε ότι οι... πιρουέτες που έκανα ήταν άχρηστες.

Είναι φανερό πως όταν κάποιος πηγαίνει καλά, τότε είναι πιθανό να προσελκύσει ενδιαφέρον. Θα δοκιμάσω την τύχη μου σε άλλο πρωτάθλημα, αλλά για την ώρα είμαι καλά εδώ», ανέφερε στη «La Nacion» χωρίς όμως συγχρόνως αυτή η τόσο θετική μεταμόρφωση να του επιτρέπει και αισιόδοξα προγνωστικά σχετικά με την κλήση του στην εθνική Αργεντινής.

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα. Είναι λογικό να έχουν αυτοί τις θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive