Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική η πρώτη θέση»


23/11/2011

Πανευτυχής με την πρόκριση μεν, απόλυτα προσγειωμένος δε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

που λίγη ώρα μετά την επισφράγιση της παρουσίας του ΑΠΟΕΛ στους «16» του Champions League ζήτησε και αυτήν την πρωτιάς του ομίλου στην τελευταία αγωνιστική.

Οι Κύπριοι κέρδισαν ένα πολύ σημαντικό στοίχημα, παίρνοντας την ισοπαλία (0-0) από τη Ζενίτ Πετρούπολης και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αποτέλεσμα που δεν ήρθε τυχαία σύμφωνα με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, παρότι όταν είχε γίνει η κλήρωση κανείς δε θα τολμούσε να κάνει τέτοια προγνωστικά.

Ο Γιοβάνοβτις, ωστόσο, δε θέλει η ομάδα του να παραμείνει στις δάφνες της τωρινής επιτυχίας, αλλά να δώσει συνέχεια σε αυτήν, κλείνοντας καταρχάς νικηφόρα τους αγώνες των ομίλων, στον επόμενο με τη Σαχτάρ, κι έπειτα να δικαιολογήσει την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον αθλητισμό γενικά. Καταφέραμε κάτι που δεν μπορούσαμε να ονειρευτούμε πριν από λίγους μήνες και τώρα είμαστε στους "16". Δώσαμε σε αυτή την ομάδα κάτι που είναι ξεχωριστό. Είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς του τελευταίου διαστήματος. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της ομάδας. Είχαμε πει από την αρχή ότι μόνο τα παιχνίδια θα μας έδειχναν πού θα φτάναμε. Δίκαια βρίσκεται εδώ που βρίσκεται η ομάδα, στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Τώρα πρέπει να αποδείξουμε στην επόμενη φάση ότι δεν είναι τυχαία που προκριθήκαμε. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Σίγουρα στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Δεν έχουμε επιλογή. Θα προσπαθήσουμε και στον αγώνα με τη Σαχτάρ να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μείνουμε στην κορυφή. Είναι ευχάριστο για μας που δεν κρίνονται πολλά στην τελευταία αγωνιστική, αλλά είναι σημαντικό να μείνουμε στην πρώτη θέση. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive