Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: «Πάμε για τη νίκη»

31/10/2011

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει απέναντι στην Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική του Champions League για τη νίκη.

Αυτός είναι ο στόχος και με αυτήν τη διάθεση θα αγωνιστεί, όπως ξεκαθαρίζει ο Ερνέστο Βλαβέρδε.

Συχνά τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου κρίνονται και από την εμφάνιση της ομάδας. Ο Ισπανός θέλει από τη δική του μία καλή εμφάνιση, εμφάνιση που θα της επιτρέψει να αναπτύξει το αγωνιστικό της προφίλ κόντρα σε μία πολύ ισχυρή αντίπαλο.

Από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ που στέρησε από τους Πειραιώτες τους τρεις βαθμούς σκέφτεται να αλλάξει αρκετά όχι όμως και τον Κονστάντσο, στον οποίο συνεχίζει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.

«Θα παίξουμε ως Ολυμπιακός. Η ομάδα που θα επιβάλλει το ρυθμό της θα έχει πλεονέκτημα. Η Μπορούσια είναι ομάδα που πιέζει ψηλά και όποιος έχει το ρυθμό στο ματς, έχει προβάδισμα. Ήταν δύσκολο το πρώτο ματς, το ίδιο λέω και τώρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη αύριο.

Θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε στο ρυθμό και να κάνουμε και κάτι ανώτερο να επιτεθούμε και να πιάσουμε το δικό μας ρυθμό. Δε μας αρκεί η προσαρμογή στο ρυθμό της, αλλά να επιβάλλουμε το τέμπο μας και να πετύχουμε ένα γκολ.

Αν παίξουμε πολύ άσχημα, η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Αν παίξουμε καλά, τότε δε θα είναι καλό αποτέλεσμα. Εμάς στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive