Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μοράτι: «Ο Ρανιέρι μπορεί…»


22/9/2011

Ο Μάσιμο Μοράτι αποφάσισε και υπεραμύνεται της επιλογής του να απομακρύνει από τον πάγκο της Ίντερ τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι

και να καθίσει στη θέση του τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το στοίχημα των «νερατζούρι» αποδείχθηκε μάλλον πολύ δύσκολο για να το κερδίσει ο Γκασπερίνι που πρόλαβε –καταστροφικά- να καθοδηγήσει την ιταλική ομάδα μόλις σε πέντε αγώνες.

Η τελευταία μάλιστα ήττα από τη νεοφώτιστη Νοβάρα για τη Serie Α ήταν που έδωσε τη χαριστική βολή, με τον Μοράτι να αποφασίζει την άμεση αντικατάσταση του.

Και το όνομα του εκλεκτού Ρανιέρι, από τον οποίο ο ισχυρός άντρας της Ίντερ περιμένει με βεβαιότητα την επαγρύπνηση της ομάδας και την επιστροφή στη βαθμολογική θέση που της αξίζει.

«Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια για τον Γκασπερίνι. Δούλεψε σκληρά, αλλά ήταν ανεπιτυχής η προσπάθειά του. Κατάλαβε την απόφασή μας. Πιστεύω πως ο Ρανιέρι έχει τις απαραίτητες ικανότητες για να πετύχει.

Είναι η καλύτερη επιλογή. Ήταν κοινή λογική πως χρειαζόμασταν μια αλλαγή για να ταρακουνήσουμε την ομάδα, ατομικά και συνολικά. Θέλουμε η ομάδα να παίξει λογικά, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, και να αρχίσει να κερδίζει. Οι άλλες ανταγωνίστριες ομάδες δεν άρχισαν καλά τη σεζόν, αλλά θα πρέπει να παίρνουμε κι εμείς βαθμούς, όχι μόνο να χάνουν οι άλλοι».

Με τις ευλογίες του Μοράτι λοιπόν αναλαμβάνει ο Ιταλός τεχνικός και την απαίτηση να επανέλθει η Ίντερ στα θετικά αποτελέσματα στοίχημα που αργά ή γρήγορα θα φανεί αν μπορεί αντίθετα από τον προκάτοχο του να κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive