Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

No spaghetti για Χιμτσίνσκι


8/6/2011

Άλλο θέλει εκείνος για αλλού τον προορίζουν σημερινά δημοσιεύματα τον Φαμπιάν Χιμτσίνσκι, που τον στέλνουν στην Τσεζένα.Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ρουμάνος είναι ένα βήμα πριν την ΑΕΚ, με κάποιους να μιλάνε ακόμη και για τελειωμένη υπόθεση, η ιστοσελίδα «ziarulunirea» ταράζει τα νερά γράφοντας για ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου.

Όπως αναφέρει μάλιστα οι άνθρωποι της Τσεζένα έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του νεαρού επιθετικού στο Ευρωπαικό πρωτάθληα Κ17 που διεξήχθη στη Σερβία, ετοιμάζοντας πρόταση αγοράς από την Ουνιρέα του ποσού των 100.000 ευρώ.

Για τον 17χρονο διεθνή ωστόσο προσωπικό στο ποδόσφαιρο στοίχημα είναι η μετακίνηση του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης, χωρίς να δείχνει θετικός στο ιταλικό ενδεχόμενο.

«Περιμένω τα πράγματα να τελειώσουν το συντομότερο δυνατόν και να μην φτάσουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να μπω στην νέα μου ομάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία μου. Προσωπικά προτιμώ να πάω στην ΑΕΚ, είναι ένα σοβαρό κλαμπ και θα μπω απευθείας στην πρώτη ομάδα.

Θεωρώ μάλιστα ότι θα προσαρμοστώ καλύτερα στην Ελλάδα γιατί έχω κάποιους συγγενείς στην Αθήνα. Σχετικά με τις ομάδες από την Ιταλία, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες αλλά τίποτα συγκεκριμένο».

Θα μπορέσει ο ιταλικός σύλλογος να αντιστρέψει τα δεδομένα και να πετύχει τα επιθυμητά στο δικό του στοίχημα νέα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive