Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Καζάκης: «Η τύχη στα χέρια μας»


08/03/2011

Τελευταία στιγμή πρόλαβε η SCODA Ξάνθη το τρίποντο στον αγώνα με την Κέρκυρα

φτάνοντας έτσι στην όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα όχι όμως και σε αυτήν που κρίνει οριστικά την παραμονή της στη Super League, σύμφωνα με τον Βλάση Καζάκη.

Η σωτηρία είναι για την ακριτική ομάδα το μεγάλο στοίχημα προγνωστικά στο οποίο είναι νωρίς ακόμη για να γίνουν όπως τόνισε ο 28χρονος επιθετικός, που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στους Ξανθιώτες αφήνοντας γρήγορα το στίγμα του στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Πλέον θέτει ως προσωπικό στο ποδόσφαιρο στοίχημα την αγωνιστική του σταθεροποίηση σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε skodaxanthifc.gr…

Για τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα στα τελευταία λεπτά: «Μέχρι τώρα ήταν τα τελευταία λεπτά που μας στέρησαν κάποια τρίποντα. Αυτή τη φορά η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ήταν με το μέρος μας. Πάντως η καλή φόρμα μας διατηρείται μιας και είμαστε αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το αν η Ξάνθη εξασφάλισε την παραμονή: «Μαθηματικά όχι. Απλά είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε βάλει αρκετές ομάδες «από κάτω» στην βαθμολογία και η τύχη είναι στα χέρια μας. Βάση και του προγράμματος μέχρι το τέλος μπορούμε να μεγαλώσουμε την βαθμολογική μας συγκομιδή».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που έχει βγει εκτός στόχων όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έχω την εντύπωση πως η έκβασή του θα εξαρτηθεί πρωτίστως από την δική μας διάθεση».

Για τις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές: «Έχουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας εκ των οποίων τα δύο με ισάριθμες πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι μία συγκομιδή 9-10 βαθμών θα ήταν πολύ καλή».

Για τις αλλαγές που παρατήρησε στην ομάδα κατά την επιστροφή του: «Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Η οργάνωση της ομάδας μου ήταν γνωστή από πριν κι έτσι παραμένει».

Για την καριέρα του και την τωρινή του κατάσταση: «Δεν έχω μετανιώσει για καμία απόφαση που έχω πάρει στην καριέρα μου απλά με την επιστροφή μου τώρα στην SKODA ΞΑΝΘΗ μου δίνεται η ευκαιρία να ξαναπαίξω σε υψηλό επίπεδο και να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Σίγουρα τώρα είμαι πιο έμπειρος, πιο «ψημένος» αλλά με την ίδια δίψα για διακρίσεις».

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του: «Το άριστο κλίμα με βοήθησε πάρα πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα και με την βοήθεια του γυμναστή Παύλου Γκότση που ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί μου, μπόρεσα να βοηθήσω σε γρήγορο χρονικό διάστημα ουσιαστικά την ομάδα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα κλειδιά της επιτυχίας: «Όπως δείχνει και το φετινό πρωτάθλημα οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα πιστεύω πως το «Νο 1 όπλο» είναι η σταθερότητα. Αυτή μπορεί να έρθει με την ύπαρξη προσωπικοτήτων σε μία ομάδα και με το "δέσιμό" της».

Για την καριέρα του και την επιστροφή του στην SCODA Ξάνθη: «Δεν έχω μετανιώσει για καμία απόφαση που έχω πάρει στην καριέρα μου απλά με την επιστροφή μου τώρα στην SKODA ΞΑΝΘΗ μου δίνεται η ευκαιρία να ξαναπαίξω σε υψηλό επίπεδο και να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Σίγουρα πλέον είμαι πιο έμπειρος, πιο «ψημένος» αλλά με την ίδια δίψα για διακρίσεις.

Για τις εμφανίσεις του οι οποίες κατάφεραν μέσα σε λίγο διάστημα να «σβήσουν» από τις μνήμες των φιλάθλων την παρουσία του Νέιθαν Έλλινγκτον: «Το άριστο κλίμα με βοήθησε πάρα πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα και με την βοήθεια του γυμναστή Παύλου Γκότση που ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί μου, μπόρεσα να βοηθήσω σε γρήγορο χρονικό διάστημα ουσιαστικά την ομάδα».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε με τον Ατρόμητο και αν στέλνει κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους: «Ήταν κάτι αυθόρμητο να πανηγυρίσω με τους φιλάθλους και εισέπραξα εκείνη τη στιγμή και την δική τους χαρά γι’ αυτό το σημαντικό γκολ. Σαν μήνυμα αυτό που θέλω να τους πω είναι να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive