Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Ανοίγουν το Σάββατο τα Τέμπη

7/5/2010
Μετά από έξι μήνες ταλαιπωρίας και την απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής, παραδίδεται και πάλι η κοιλάδα των Τεμπών στην κυκλοφορία, οριστικά αυτή τη φορά, το Σάββατο 8 Μαΐου. Συγκεκριμένα θα δοθεί στην κυκλοφορία την Παρασκευή τα μεσάνυχτα.


Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτοκινητόδρομος «Αιγαίο», η οποία παράλληλα ανακοινώνει και την επαναλειτουργία των διοδίων που είχαν παραμείνει κλειστά το ανωτέρω διάστημα.

Η τελική έγκριση - Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης για τη «βούλα» στο πακέτο στήριξης

7/5/2010
Σήμερα, Παρασκευή, συναντώνται οι ηγέτες των χωρών της Ευρωζώνης για την επίσημη έγκριση του πακέτου στήριξης στην Ελλάδα. Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.

Στα 110 δισ. ευρώ «κλείδωσε» το πακέτο στήριξης για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι τις 19 Μαΐου το πρώτο σκέλος της βοήθειας.

Διεγράφη η Ντόρα Μπακογιάννη Τρία «παρών» και διαγραφές από το ΠΑΣΟΚ

▅Σκληρή ήταν η αντιπαράθεση του Πρωθυπουργού με τον αρχηγό της  Ν.Δ.  Α. Σαμαρά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για τον μηχανισμό   στήριξης. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι χαρακτηριστικό. Οι δυο   άνδρες αποφεύγουν και να κοιταχτούν

7/5/2010

Από σοβαρές αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό συνοδεύτηκε η υπερψήφιση από τη Βουλή (172 ψήφοι υπέρ έναντι 121 κατά) της συμφωνίας της κυβέρνησης με την «τρόικα» για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης προς την Ελλάδα.
«Πού είναι ο Καραμανλής;»

Από πλευράς εντυπώσεων, κυριάρχησαν οι διαγραφές τεσσάρων βουλευτών (τρεις του ΠΑΣΟΚ και η Ντόρα Μπακογιάννη). Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές- Γ. Δημαράς και Σοφία Σακοράφα της Β΄ Αθηνών και Βασ. Οικονόμου του Νομού Αττικής- διαγράφτηκαν επειδή δήλωσαν «παρών» κατά την ψηφοφορία, ενώ η κ. Μπακογιάννη γιατί υπερψήφισε τα μέτρα, παρά τις προειδοποιήσεις για τις επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια απόφαση.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive