Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Θα καταψηφίσει η ΝΔ τα νέα μέτρα, ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς.Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, η οποία περιέχει το νέο πακέτο επώδυνων μέτρων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία του «για την πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ και την κυβερνητική οικονομική στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης».

Ηλιακοί πύργοι ηλεκτροδοτούν ισπανικές πόλεις.ΛΟΝΔΙΝΟ Περισσότερα από 5.500 νοικοκυριά ηλεκτροδοτούνται πλέον από τον ΡS10, τον έναν εκ των δύο τεράστιων ηλιακών πύργων που βρίσκονται στα περίχωρα της Σεβίλλης στην Ισπανία. Γύρω από τον πύργο που έχει ύψος 160 μέτρων βρίσκονται 624 κάτοπτρα τα οποία αντανακλούν στον πύργο ηλιακές ακτίνες, θερμαίνοντας την κορυφή του με θερμοκρασίες που φθάνουν τους 600 βαθμούς Κελσίου.

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα όλη η χώρα.ΠAPAΛYEI σήμερα ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα εισοδηματικά, ασφαλιστικά και εργασιακά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο Πεδίον του Aρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση την ίδια ώρα στην Ομόνοια. Στην απεργία παίρνουν μέρος οι εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, ΔΕΚΟ, την τοπική αυτοδιοίκηση, σε ταμεία, εφορίες, τράπεζες, τελωνεία, τη δικαιοσύνη, στον Τύπο (ηλεκτρονικό και γραπτό) στα λιμάνια και καράβια.

Video: Το τιμόνι της Ferrari F10


Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive