Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Ανοίγουν από σήμερα έως και τη Δευτέρα τα Τέμπη

23/4/2010

Το ίδιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς.

Ανοίγουν σήμερα στις 8 το βράδυ και έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας τα Τέμπη. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μια λωρίδα και με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα...

Οι 22 εντολές του ΔΝΤ

23/4/2010

Τα εξειδικευμένα μέτρα του ΔΝΤ για τη βελτίωση της δημοσιονομικής διαχείρισης και της φορολογικής διοίκησης στην Ελλάδα.

Προτάσεις-φωτιά του ΔΝΤ για το φορολογικό και τη δημοσιονομική διαχείριση. Μεταξύ άλλων προτείνει αυστηρές ποινές και διώξεις για τις βαριές μορφές φορολογικών παραβάσεων, δημοσιονομικό έλεγχο και κοινοποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων σε μηνιαία και τριμηνιαία βάση...

Η προσφυγή στο «δαίμονα», οι απολύσεις και το... κλάμα του πρωθυπουργού

23-04-2010
Η «μάχη» άρχισε όταν ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μαρκόπουλος χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ανεμόμυλο, που αποφασίζει καταπώς φυσάει ο άνεμος και λέει ψέματα», επικαλούμενος δημοσιεύματα του Τύπου σύμφωνα με τα οποία ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης είπε ότι θα γίνουν 80 χιλιάδες απολύσεις τον Ιούνιο και άλλες 300 χιλιάδες μετά και ότι «ο πρωθυπουργός όταν κοιμάται κλαίει».

Τις επόμενες ημέρες η έγκριση του ελληνικού αιτήματος

23/4/2009

Στις δύο παρά δέκα ώρα Ελλάδας ανακοίνωσε η Κομισιόν ότι έλαβε το αίτημα του Έλληνα ΥΠΟΙΚ, Γ. Παπακωσταντίνου, για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της οικονομίας.

Σύμφωνα με την διαδικασία που ισχύει η Κομισιόν σε συνεργασία με την ΕΚΤ, θα πρέπει ν αποφανθούν μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες για το αν κάνουν αποδεκτή την ελληνική αίτηση και αφού προηγουμένως έχουν δικαιολογήσει ότι ή αίτηση αυτή συνιστά το «έσχατο βήμα-προσφυγή»(ultima ratio) όπως έχουν αποφασίσει οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στο συμβούλιο κορυφής στις 25 Μαρτίου και οι ΥΠΟΙΚ στο Γιούρογκρουπ στις 11 Απριλίου.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive