Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Αποκάλυψη: Το νέο Audi A1

Τέλος στην αναμονή βάζει η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των πλήρων τεχνικών χαρακτηριστικών του Α1, του μικρότερου πλέον μοντέλου στην γκάμα της Audi. Το Α1 πρόκειται να αποτελέσει τον βασικό αντίπαλο του ΜΙΝΙ αλλά και άλλων μοντέλων με lifestyle ορόσημο (π.χ. Alfa Romeo MiTo, Citroën DS3 κ.α.).

Όλγα Φαρμάκη Επί Του Καναπέ! Δείτε το video!Το Ολγάκι επιστρέφει για δεύτερη φορά μέσα από το σπίτι της για να σε μάθει ασκήσεις που μπορείς και εσύ να κάνεις, ακόμα και αν χαζολογάς μπροστά στην τηλεόραση. Αντί να βλέπεις τη Μανωλίδου να κάνει πιρουέτες, σήκω επιτέλους και κάνε καμιά άσκηση, μπας και δεις εσύ και το σώμα σου άσπρη μέρα.

Ο ανδριάντας στη ΔΕΘ - Η ΝΔ στην αντεπίθεση.Την ώρα που η ΝΔ ετοιμάζει παρέμβαση, δια του προέδρου της Δημήτρη Βαρτζόπουλου, στο θέμα του ανδριάντα του ιδρυτή της παράταξης, το Τοπικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων συγκάλεσε συνεδρίαση στις 29 Απριλίου με αντικείμενο το σημείο τοποθέτησης του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πόλη.


Ομιλία πρωθυπουργού στον ΣΕΤΕ

22/4/2010
Ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης, θα διαθέσει από μόνος του πάνω από 30 δισ. αν και όταν χρειαστεί στην Ελλάδα, ανέφερε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στην ομιλία του στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε επιτυχία τη συγκρότηση ενός τέτοιου μηχανισμού, όπου μειοψηφικά όπως δήλωσε συμμετέχει το ΔΝΤ.

Σκληρή αμερικανική προειδοποίηση προς τη Συρία για μεταφορά όπλων στη Χεζμπολάχ


22/4/2010

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποιούν ότι «όλες οι επιλογές θα βρεθούν στο τραπέζι» εάν η Συρία εξοπλίσει με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Scud στη Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Η κυβέρνηση Ομπάμα αποφεύγει προς το παρόν να ανακοινώσει εάν έχουν εξακριβωθεί μεταφορές οπλισμού από τη Δαμασκό στη Χεζμπολάχ.

Η προειδοποίηση προς τη Συρία ήλθε την Τετάρτη διά στόματος του Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα Εγγύς Ανατολής Τζέφρι Φέλτμαν.

ΔΝΤ: Αναμένουμε σωστές κινήσεις από Ελλάδα και Πορτογαλία

22/4/2010
«Η σημασία της Ελλάδας και της Πορτογαλίας για το εμπόριο των εταίρων τους στην ευρωζώνη είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με το εμπόριο που κάνουν με τον υπόλοιπο κόσμο», τόνισε ο υποδιευθυντής του τμήματος έρευνας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Γιόργκ Ντεκρέσιν.

Επίσης πρόσθεσε ότι υπό αυτό το πρίσμα «η μοίρα της Ευρώπης θα είναι πιο στενά συνδεδεμένη με το τι θα συμβεί στον υπόλοιπο κόσμο, παρά με το τι θα συμβεί σε αυτές τις δυο χώρες» και συμπλήρωσε...

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive