Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Μετά το χάος, ανοίγουν σταδιακά τα αεροδρόμια

Για κάποιους επιβάτες η ταλαιπωρία έλαβε τέλος
21/4/2010
Αποκαθίσταται σταδιακά η εναέρια κυκλοφορία στην Ευρώπη, καθώς οι περισσότερες χώρες ανοίγουν τους εναέριους χώρους τους. Ωστόσο, η ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες συνεχίζεται, καθώς θα κάνουν ίσως και βδομάδες μέχρι να επιστρέψουν στον προορισμό τους.


Πάνω από 95.000 πτήσεις έχουν ακυρωθεί την τελευταία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος χωρίς προηγούμενο στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Στα «κίτρινα» ο Κάμπορα ως το 2012


21/4/2010

«Κίτρινος» για ακόμη δύο χρόνια θα παραμείνει ο Χαβιέ Κάμπορα.

Οι διαπραγματεύσεις που είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό είχαν το τέλος που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές και ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, μέχρι το 2012.

Σκάνδαλο με μίζες στο υπουργείο Υποδομών.Έπαιρναν μίζες μέσω ταχυδρομείου, για να δίνουν εγκρίσεις και άδειες λειτουργίας σε μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε δημόσια έργα.

Αξίζει τον κόπο το ΔΝΤ για τους Έλληνες; -Guardian


21/4/2010
Οι στάχτες του ηφαιστείου της Ισλανδίας μπορεί να έχουν καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης, των Ευρωπαίων αξιωματούχων και του ΔΝΤ όμως η ώρα πλησιάζει. Η Ελλάδα όπως διαβάζουμε στον Guardian...

Ψωμιάδης: έστειλε στο νοσοκομείο ν.σ. της παράταξής του!

21/4/2010

Ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τα όρια ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης

ο οποίος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του νομαρχιακού συμβουλίου επιτέθηκε αρχικά φραστικά και μετά προπηλάκισε (τον έπιασε από το γιακά) νομαρχιακό σύμβουλο της παράταξης του (ο οποίος λόγω χρόνιων καρδιακών προβλημάτων νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου») και όταν οι υπόλοιποι σύμβουλοι επιχείρησαν να μπουν στη μέση τους είπε χαρακτηριστικά: «σας βαρέθηκα εφτά χρόνια. Είστε μ…..Να πάτε να γ….ειστε μια τρίχα από τ' αρ.....του αδελφού μου»!!! ΄

Μάλιστα, όταν του είπαν ότι ο συγκεκριμέενος σύμβουλος ήταν της ΝΔ, σε έξαλλη κατάσταση φώναζε: "Ποια ΝΔ; Εγώ κάνω κουμάντο εδώ μέσα"!!

Με επιθέσεις του «Επαναστατικού Αγώνα» συνδέει τα όπλα η αστυνομία

21/4/2010

Τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.για τα δύο καλάζνικοφ και το υποπολυβόλο ΜΡ-5, που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, πολυκατοικίας, στην οδό Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, το βράδυ της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και τα τρία όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί, είτε μόνα είτε και τα τρία μαζί, σε ισάριθμες επιθέσεις του "Επαναστατικού Αγώνα".

Ξεκινά διήμερο κινητοποιήσεων, απεργίες από την Τετάρτη 21/4

21/4/2010
Διήμερο κινητοποιήσεων ξεκινά την Τετάρτη, με τη 48ωρη απεργία στην οποία συμμετέχουν Ομοσπονδίες, σύλλογοι και Εργατικά Κέντρα που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ και το οποίο θα κορυφωθεί με την απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη.

Όπως σημειώνει η ΑΔΕΔΥ στην προκήρυξη της απεργίας...

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive