Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Αυτό είναι burger!!

Αναφερθήκαμε πρόσφατα στις διαφημίσεις της Αμερικανικής αλυσίδας Fast Food, Carl’s Jr. με αφορμή τη τελευταία sexy spokesperson της, την Kim Kardasian και την άκρως προκλητική της διαφήμιση. Είπαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε πληρέστερα και να σας δείξουμε και άλλες αντίστοιχες διαφημίσεις της Carl’s Jr , εξίσου προκλητικές και sexy , με προηγούνες spokesperson της αλυσίδας όπως η Padma Lakshmi, η Audrina Patridge και η Paris Hilton. Καλή σας όρεξη!

Από €20.400 η Alfa Romeo Giulietta.Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης στην χώρα μας για την νέα Alfa Romeo Giulietta που θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο με τις προ-παραγγελιές να έχουν ήδη ξεκινήσει.


Ποια αεροδρόμια "καθήλωσε" η ηφαιστειακή τέφρα.Η τέφρα από το ηφαίστειο που εξερράγη στην Ισλανδία, η οποία έχει καθηλώσει στο έδαφος όλα τα αεροσκάφη στη βόρεια Ευρώπη, θα εξαπλωθεί από τη νότια Γαλλία στη βόρεια Ιταλία και τα Βαλκάνια, προέβλεψε σήμερα η ευρωπαϊκή υπηρεσία ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας Eurocontrol.

Κάνουν μπίζνες μέσα στα χειρουργεία.Χωρίς φραγμούς το φαγοπότι σε βάρος του ΕΣΥ.
Μέχρι και 500% υπερτιμημένα τα ιατρικά αναλώσιμα.
Αγοραπωλησίες μεταξύ εκπροσώπων εταιρειών και γιατρών ακόμη και πάνω από το κεφάλι του ασθενούς.

Wall: Πανικός από το σκάνδαλο Goldman

17/4/2010

Η είδηση ότι η SEC κατήγγειλε την Goldman Sachs για απάτη πυροδότησε μαζικές ρευστοποιήσεις στα αμερικανικά χρηματιστήρια, όπου η νευρικότητα αποτελεί... μόνιμο κάτοικο το τελευταίο τρίμηνο.

Το αργόσυρτο ράλι που εκτυλίσσεται από τις αρχές του έτους στη Wall Street ήρθε να διακόψει ως κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η γνωστή SEC, κατήγγειλε την Goldman Sachs για απάτη και, συγκεκριμένα...

Μπορεί η κρίση να αποτελέσει ευκαιρία για την Ελλάδα και την Ευρώπη;

17/4/2010

Το μέγεθος του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που προβλέπει την παροχή δανείων ύψους 30+15 δισ. ευρώ, μπορεί να εκληφθεί ως «η οικονομική εκδοχή του Δόγματος Powell», στη λογική του «αν είναι να μπεις μέσα, μπες με συντριπτική ισχύ».

Παπανδρέου: οι ευρω-συντηρητικοί έφεραν το ΔΝΤ

17/4/2010

H επιμονή του συντηρητικού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος «έφερε» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υποστήριξε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου,

προσθέτοντας πάντως ότι ο μηχανισμός πλέον υπάρχει, εκεί που υπήρχε το απόλυτο μηδέν, και προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο για τη χώρα μας.

Μέτρα σοκ στο πακέτο εφιάλτης

17/4/2010

"καμία χώρα δεν κατάφερε να ανακάμψει μετά την παρέμβασή του ΔΝΤ"

Μέτρα σοκ, όπως μειώσεις μισθών και στον ιδιωτικό τομέα, ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων και απολύσεις στο Δημόσιο, θα περιλαμβάνει το πακέτο-εφιάλτης που θα συζητήσουν από τη Δευτέρα στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της Ε.Ε. και του ΔΝΤ με την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive