Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Τα δεινά του ΔΝΤ...

20/3/2010

Οι συνέπειες της ενδεχόμενης επέμβασης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Τις τελευταίες ημέρες, είναι φανερό ότι Ευρωπαίοι αποπέμπουν την Ελλάδα για χρηματοδότηση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)… Γερμανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Φιλανδία κρατούν σκληρή στάση για να μη χρηματοδοτηθεί η χώρα μας, από την Ευρωζώνη, ενώ άλλες πιο ήπιες φωνές κάνουν λόγο για μεικτή προσπάθεια στήριξης της Ελλάδας, από εταίρους και ΔΝΤ .

Sex Festivals: Ενδεκάδα με… ζουμί!

20/3/2010
Ok. Είστε ελεύθεροι (και ωραίοι…!), θέλετε να πάτε κάπου διακοπές, και ίσως να βρείτε και κάποια καλή παρέα. Μάλλον ξέρουμε τί ζητάτε: Εξωτικές γυναίκες, «περιορισμένες» σε μικροσκοπικά ρούχα.

Αντί λοιπόν να ψάχνετε με τις ώρες καλή παρέα στα μπαρ, το πιο λογικό είναι να βρεθείτε εκεί που γίνεται παιχνίδι!

Σας παρουσιάζουμε την… παγκόσμια «αγία» ενδεκάδα των ερωτικών φεστιβάλ. Τί περιμένετε; Ο δρόμος είναι ανοιχτός…!

Αυτοκριτική για τη ΝΔ και νέο ιδεολογικό στίγμα

20/3/2010

Αρκετά αυτοκριτικός για την οικονομική πολιτική της διακυβέρνησης της ΝΔ

σπεύδοντας να δώσει το δικό του ξεχωριστό ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα, εμφανίστηκε χθες μιλώντας στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και σήμερα στην ομιλία του στο προσυνέδριο για τα οργανωτικά της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Διαδηλώσεις κατά του Πούτιν

20/3/2010

Τουλάχιστον 1.500 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βλαδιβοστόκ κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν στην πρώτη από μία σειρά διαδηλώσεων σε όλη τη Ρωσία που έχει διοργανώσει για το Σάββατο η αντιπολίτευση.

Γ. Παπανδρέου: Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει

20/3/2010

Τέλος στα σενάρια της χρεοκοπίας έδωσε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Δεν θα χρεοκοπήσουμε και σύντομα θα επανέλθουμε στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης, επανέλαβε και δεσμεύτηκε ότι οι θυσίες θα πιάσουν τόπο, στέλνοντας μήνυμα στην Ευρώπη πως « δεν ζητάμε από κανέναν να πληρώσει τα δικά μας λάθη και χρέη».

Οικολογικό «παζάρι» στο Βόλο

20/3/2010

Η Φιλοζωική Ομάδα Πορταριάς, με τη συμπαράσταση του Δήμου Πορταριάς, οργανώνει αγροτικό-οικολογικό παζάρι με διάφορα προϊόντα, την Κυριακή των Βαΐων 28/3/010, στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Πορταριάς, στον δρόμο για την Μακρινίτσα.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive