Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

Andes Teletransporter. Η εφεύρεση της χρονιάς για τους άνδρες!!


Ρήξη Γερμανίας-Γαλλίας για τη στήριξη Ελλάδας

16/3/2010

ΣE «πόλεμο» μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας εξελίσσεται η στήριξη της Ελλάδας και η δημιουργία του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου.


Σε μια ηλεκτρισμένη συνεδρίαση το Eurogroup δεν υιοθέτηση χθες σχέδιο για τη στήριξη των ελληνικών ομολόγων και το θέμα παραπέμπεται… στην επόμενη σύνοδο κορυφής.

Συνέχεια κινητοποιήσεων

16/3/2010

Λουκέτο μπήκε από σήμερα στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας


καθώς οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν προτίθενται να κάνουν περισσότερες εφημερίες από όσες πληρώνονται και προχωρούν σε επ' αόριστων επίσχεση εργασίας με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών, ενώ συνάντηση έχει αυτή την ώρα η υπουργός υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με την ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας. Τα νοσοκομεία θα λειτουργούν μόνο με προσωπικό ασφαλείας, ενώ 24ωρη απεργία πραγματοποιούν 20.000 νοσηλευτές σε όλη τη χώρα αντιδρώντας στις περικοπές των αποδοχών τους.

"Χρυσός" η βενζίνη

16/3/2010

Ασυγκράτητες είναι οι τιμές της βενζίνης στα πρατήρια καυσίμων, με τη μέση τιμή της αμόλυβδης να διαμορφώνεται πάνω από την περιοχή του 1,40 ευρώ

αγγίζοντας σε πολλές περιπτώσεις και το 1,60 ευρώ το λίτρο. Στο κυνήγι έχει βγει το Παρατηρητήριο Τιμών για να καταγράψει περιπτώσεις αισχροκέρδειας, τέσσερις βενζινοπώλες παραπέμφθηκαν τη Δευτέρα στον εισαγγελέα.

Τι συνέντευξη είναι αυτή κ. Δρούτσα;


κ. Δ. Δρούτσα, Αναπληρωτή Υπουργέ των Εξωτερικών της Ελλάδας,
δώσατε συνέντευξη στο κανάλι Α1 των Σκοπίων, στην οποία η δημοσιογράφος σας, χρησιμοποίησε ρωτώντας σας, είκοσι μία (-21-) μετρημένες φορές τον όρο "Μακεδονία" και "Μακεδονική εθνότητα", αναφερόμενη στη FYROM και τους Σλαβομακεδόνες.
Τα πράγματα είναι απλά: Στη FYROM δεν μπορούν να...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ Πράκτορες 007 στην εξεταστικήΣε κατασκοπικό θρίλερ εξελίσσεται η εξεταστική επιτροπή της Ζίμενς. Οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν προηγούμενο και σίγουρα ξεφεύγουν από την πεπατημένη μιας κοινοβουλευτικής έρευνας.

Σκηνές τύπου Χόλιγουντ με κυνηγητό “κατασκόπων”, την παρέμβαση της αντιτρομοκρατικής, διαρρήξεις γραφείων και βουλευτές που υποψιάζονται ότι τους κατασκοπεύουν άλλοι βουλευτές συνιστούν κατασκοπικό σενάριο υψηλών προδιαγραφών! Κι όμως όλα τα παραπάνω εξελίχθηκαν στην πραγματικότητα με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο της επιτροπής Σήφη Βαλυράκη, τον βουλευτή της ΝΔ Πάνο Καμμένο και γκεστ σταρ τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Το περιστατικό που θα διαβάσετε ερευνάται από το γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δουλεύουν για τους εργολάβους;Σε σκάνδαλο ολκής εξελίσσεται ο διαγωνισμός για την κατασκευή του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, προϋπολογισμού πλέον των 12 εκατ. ευρώ, καθώς περιλαμβάνει διατάξεις που “φωτογραφίζουν” για ανάδοχο συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία.  


Η δημοπρασία θέτει προϋποθέσεις με τις οποίες αποκλείονται περισσότερες από εκατό ελληνικές εργοληπτικές επιχειρήσεις που έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν το έργο. Η καταγγελία αυτή γίνεται από το σύνδεσμο πιστοποιημένων εργοληπτών δημόσιων έργων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος ζητά την επαναδημοπράτηση του έργου.

Τουρκική κορβέτα στα στενά Σουνίου - Κέας.Τα στενά μεταξύ Σουνίου και Κέας πέρασε τη Δευτέρα κορβέτα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στην Αθήνα.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive