Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ Οι Αρμένιοι πανηγυρίζουν, οι Τούρκοι... αφρίζουνΈκθεση Γενεύης 2010. VW Polo GTI

Ντεμπούτο για το νέο Polo GTI στη Γενεύη. Η γρήγορη έκδοση του νέου Polo θα είναι διαθέσιμο και σε 3θυρη και σε 5θυρη έκδοση και εφοδιάζεται με τον γνωστό 1400αρη TSI απόδοσης 180 ίππων με 25 κιλά ροπής. Ο TSI συνδυάζεται με το 7-τάχυτο DSG και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 6.9 δευτερόλεπτα με την τελική να αγγίζει τα 229 χλμ/ώρα.

Στους δρόμους της επαιτείας.Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συναντάται το απόγευμα στα Ηλύσια Πεδία με τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, έχοντας απόλυτη συναίσθηση ότι οι πολιτικές πιέσεις που δέχεται η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δεν της επιτρέπουν να αναλάβει την “ιστορική ευθύνη” για την οποία είχε μιλήσει πριν ξεκινήσει το αγωνιώδες ταξίδι του στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Σαρκοζί: Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα να καταρρεύσειΔήλωση στήριξης στην Ελλάδα έκανε ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, λίγες ώρες πριν την σημερινή, κρίσιμη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταρρεύσει μία χώρα που ανήκει στη ζώνη του ευρώ, ειδάλλως το ευρώ δεν έχει νόημα», επεσήμανε.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive