Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Νεκρός ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στο Πεντάγωνο.Νεκρός είναι ο ένοπλος που ε άνοιξε πυρ έξω από το Πενταγώνου. Δύο άνδρες ασφαλείας του Πενταγώνου τραυματίστηκαν όταν οένοπλος επιτέθηκε εναντίον τους στην κεντρική είσοδο του μετρό που βρίσκεται έξω από το τεράστιο κτιριακό συγκρότημα του Πενταγώνου.

Έκθεση Γενεύης 2010: Alfa Romeo Giulietta

Η Alfa Romeo παρουσίασε στη Γενεύη τη νέα Giulietta που είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης της 147 και ήρθε η ώρα να κάνουμε μια μικρή επανάληψη όσα έχουμε πει τόσο καιρό για την νέα Ιταλίδα!

Η Giulietta θα βγει απο τη γραμμή παραγωγής μόνο σε πεντάθυρη έκδοση.

Αντίθετος στα μέτρα δηλώνει ο Αντ. Σαμαράς.Την αντίθεσή του στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζοντας ότι "τα μέτρα δεν είναι μίγμα σωτηρίας για την οικονομία, αλλά την παραλύουν και τραυματίζουν τον κοινωνικό ιστό".

Επίθεση κατά του προέδρου της ΓΣΕΕΕπίθεση από διαδηλωτές δέχθηκε κατά την έναρξη της ομιλίας του στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, o oποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο ιατρείο της Βουλής.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive