Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

Έκθεση Γενεύης 2010: Babes part1!

Επειδή είναι η πρώτη μέρα νόμιζες ότι θα σε άφηνα με τόσο λίγα babes; Αφού ξέρεις ότι δε μ’αρεσει να σε κρατάω σε αγωνία και θέλω να έχεις τη καλύτερη ενημέρωση για το τι γίνεται στους διαδρόμους της έκθεσης! Απόλαυσε τις λυγερόκορμες καλλονές στη gallery που ακολουθεί!

Γαλλία: Eργαζόμενοι απελευθέρωσαν δυο στελέχη της Siemens που κράτησαν ως "ομήρους"Δυο στελέχη του Γερμανικού κατασκευαστικού ομίλου Siemens AG απελευθερώθηκαν μετά την ομηρία τους από εργαζόμενους που απαιτούσαν να υπάρξουν παραχωρήσεις όσον αφορά τους όρους για τις σχεδιαζόμενες απολύσεις.

Περικοπή 30% σε Δώρο, «ψαλίδι» σε επιδόματα και αύξηση ΦΠΑ στο «πακέτο» της κυβέρνησηςΠερικοπές, αυξήσεις συντελεστών, «ψαλίδι» σε επιδόματα και έκτακτες εισφορές περιλαμβάνει το τελικό πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Τετάρτη.

Το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Την Πέμπτη θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή και την Παρασκευή θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια.

Η κυβέρνηση αποφάσισε την περικοπή 30% στο δώρο του Πάσχα, στο επίδομα αδείας και στο δώρο των Χριστουγέννων στο Δημόσιο, την αύξηση του ΦΠΑ στο 21%, την επιβολή έκακτης εισφοράς 1% σε φορολογούμενους με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ το 2009, αλλά και επιβολή ανώτατου φορολογικού συντελεστή 45% για τα εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ που θα δηλωθούν το 2010.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive