Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

ΙΤΑΛΙΑ Ταλιμπάν ο... Μπερλουσκόνι«Ο αληθινός Ταλιμπάν είναι ο Μπερλουσκόνι…» υπήρξε η αντίδραση του ηγέτη των Πρασίνων της Ιταλίας Άντζελο Μπονέλι, απαντώντας στο χαρακτηρισμό του Καβαλιέρε «περί συμμορίας Ταλιμπάν» για το σώμα των δικαστικών, ενώ οι δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, που κατέκλυσαν το κέντρο της Ρώμης, απαιτούσαν την παραίτησή του.

Στήριξη με αντάλλαγμα το 14ο μισθόΠαρά τις εκατέρωθεν διαψεύσεις συγκλίνουσες πληροφορίες θέλουν τη συμφωνία μεταξύ Αθηνών και Βερολίνου για δανεισμό της Ελλάδας με ποσό έως και 25 δισ. ευρώ να έχει ήδη κλείσει. Αρκεί ως τη συνάντηση της Άγκελα Μέρκελ με τον Γιώργο Παπανδρέου την Παρασκευή να έχει πειστεί η γερμανίδα καγκελάριος ότι η Αθήνα έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Αυτό εν πολλοίς θα φανεί από το πακέτο των μέτρων που θα ανακοινωθούν πιθανότατα μεθαύριο.

Αφιέρωμα: 80o σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης


Μπαίνοντας στην 8η δεκαετία της "ζωής" της, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ανοίγει φέτος τις πύλες της στις 4 Μαρτίου, αποκαλύπτοντάς μας το -αισιόδοξο- μέλλον της αυτοκίνησης. Δείτε, λοιπόν, σήμερα τα νέα πρωτότυπα και μοντέλα παραγωγής που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη φετινή Γενεύη, η οποία φιλοδοξεί να κερδίσει τον τίτλο της πλέον σημαντικής Έκθεσης Αυτοκινήτου της χρονιάς!

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive