Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Video: Tο πρώτο supercar της Lexus!




Πηγή: www.caroto.gr

Τώρα και κιθάρα Ferrari…



H Ferrari έχει βάλει το διάσημο, πανάκριβο logo της σε πάρα πολλά πράγματα πλέον. Από κούπες μέχρι συστήματα ήχου. Είναι η πρώτη φορά όμως που η Ferrari “υιοθετεί” ένα μουσικό όργανο.

Η Heidi Klum είναι “Heidilicious”.










36 χρονών, πρόσφατα μητέρα για 4η φορά, η Heidi Klum είναι sexy όσο ποτέ και η νέα συλλογή φωτογραφιών της είναι πραγματικά ”Heidilicious. Οχι τόσο γιατί σε ορισμένες από αυτές θα μπορούσες κυριολεκτικά να τη γευτείς, αφού η Heidi ποζάρει γυμνή, καλυμμένη μόνο με σοκολάτα, αλλά γιατί ο φωτογράφος της, ο David Rankin, ένας από τους αγαπημένους της, καταφέρνει να δώσει σειρά απαντήσεων στο ερώτημα “πως είναι στα αλήθεια η Heidi?”. Heidilicious!!





Πηγή: www.ministryofmen.gr

Ανακλήθηκε ο διορισμός του γενικού γραμματέα για τις ΔΕΚΟ.



Στην ανάκληση του διορισμού του γενικού γραμματέα για τις ΔΕΚΟ στο υπουργείο Οικονομικών, Α.Κουτούπη προχώρησε η κυβέρνηση, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, είχε αναρτήσει υβριστικά σχόλια εναντίον της στο Διαδίκτυο.

Σαμαράς: Να μειωθούν οι αντιπαραγωγικές δαπάνες.



Τη διεύρυνση της φορολογητέας ύλης, την αποενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων των αγορών και την μείωση των αντιπαραγωγικών δημοσίων δαπανών έθεσε ως προϋποθέσεις για την αλλαγή αναπτυξιακού μοντέλου και την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

































.

Blog Archive