Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

Για οικονομία και κλίμα συμφώνησαν Κίνα - ΕΕΓια στενότερη συνεργασία στον τομέα της οικονομίας και των κλιματικών αλλαγών δεσμεύτηκαν η Κίνα και χώρες της ΕΕ, χαρακτηρίζονταςμία τέτοια διεθνή συνεργασία «όλο και πιο επείγουσα».

Το Βιογραφικό του Αντώνη ΣαμαράΣαμαράς Αντώνιος του Κωνσταντίνου
Ημερομηνία Γέννησης: 23/5/1951
Τόπος Γέννησης: Αθήνα
Οικογενειακή Κατάσταση: Εγγαμος, Γεωργία Κρητικού, μία κόρη, ένας γιος
Σπουδές: Οικονομικές Επιστήμες Πανεπιστήμιο Αμχερστ (Amherst), Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ (Masters)
Επάγγελμα: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά

Βιογραφικό Σημείωμα:

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είναι εγγονός του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα και ανηψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Από το γένος της μητέρας του Ελένης Ζάννα δισέγγονος της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα.

Σε ελεύθερη πτώση τα χρηματιστήρια στο Ντουμπάι και το Αμπού Ντάμπι.Ελεύθερη πτώση καταγράφουν οι πρώτες συναλλαγές στα χρηματιστήρια του Ντουμπάι και του Αμπού Ντάμπι σήμερα, πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την κρίση που ξέσπασε σε σχέση με την αποπληρωμή του χρέους ύψους 59 δισεκατομμυρίων του Ντουμπάι.

Συγκέντρωση της ΟΛΜΕ έξω από το υπουργείο Παιδείας.Τρίωρες στάσεις εργασίας, κατά την πρωινή και απογευματινή βάρδια, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο Παιδείας, πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, η ΟΛΜΕ, αντιδρώντας
στο νέο τρόπο πρόσληψης των εκπαιδευτικών, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Αντώνης Σαμαράς: "Ο λαός μίλησε"
Καθαρή επικράτηση του κ. Αντώνη Σαμαρά έδειχνε η καταμέτρηση των ψήφων από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των Εκλογών.
Στο 72,68 % των εκλογικών κέντρων που είχαν μετρηθεί μέχρι τις 4:00 το πρωί ο κ. Σαμαράς λάμβανε το 50,18% των ψήφων, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη το 39,76% και ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης το 10,06%.
Τα εκλογικά τμήματα που είχαν καταμετρηθεί αντιστοιχούν σε 549.000 ψηφοφόρους.
Την ίδια ώρα οι εκτιμήσεις της Εφορευτικής Επιτροπής προέβλεπαν ότι το ποσοστό του κ. Σαμαρά θα αυξηθεί περισσότερο.-

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive