Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

Video: To μπλοκέ του νέου Renault Megane RS.Προκειμένου να εξασφαλίζεται το καλύτερο και ασφαλέστερο πέρασμα της ροπής από τους τροχούς στην άσφαλτο οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν μπλοκέ διαφορικά σε προσθιοκίνητα που ξεπερνούν σε ισχύ τους 200 ίππους (όπως στο Mazda 3 MPS, Ford Focus RS κ.α.).
Εδώ μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί το μπλοκέ του νέου Renault Megane RS με τους 250 ίππους το οποίο είναι τύπου Torsen ελικοειδούς μορφής και προέρχεται από την GKN Driveline. Για όσους αναζητούν περισσότερα από το ισχυρότερο hatchback της Renault επισυνάπτονται αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά στην διπλανή φωτογραφία.


Το διαφορικό τύπου Torsen (Torque Sensing) αποτελείται από ένα πλανητικό σύστημα (μια μηχανική συναρμογή μετωπικών και κωνικών γραναζιών), το οποίο αντιλαμβάνεται τη διαφορά ροπής ανάμεσα στα δύο ημιαξόνια των τροχών. Στο κέντρο της συναρμογής βρίσκονται ελικοειδή γρανάζια, τα οποία μεταφέρουν τη ροπή στους άξονες, ενώ στην περιφέρειά τους εφάπτονται επιπλέον ζευγάρια οδοντωτών τροχών.

Η ιδιότητα της παραπάνω διάταξης είναι ότι η περιστροφή πραγματοποιείται κατά μια συγκεκριμένη φορά, ενώ κατά την αντίθετη η συναρμογή “κλειδώνει”. Πιο απλά, όταν ο ένας τροχός σπινάρει η ροπή μεταδίδεται στον άλλο που δεν γυρίζει, δηλαδή σε αυτόν που έχει πρόσφυση. Το μηχανικό σύστημα Torsen αντιδρά άμεσα παρέχοντας μόνιμη κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ενώ δεν “εξαπατάται” από διάφορες καταστάσεις, όπως συμβαίνει στους συνεκτικούς συμπλέκτες οι οποίοι κατά τη διάρκεια φρεναρίσματος πολλές φορές “κλειδώνουν”, καθώς αντιλαμβάνονται τη διαφορά περιστροφής των τροχών.Πηγή: www.caroto.gr

Ελληνική αγορά: Πτώση 40,4% για τον Οκτώβριο.Τον Οκτώβριο ταξινομήθηκαν 7.946 λιγότερα νέα αυτοκίνητα σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα
Από την αρχή του 2009 μέχρι και τον Οκτώβριο έχουν ταξινομηθεί 192.769 νέα μοντέλα με την αγορά να εμφανίζει πτώση 21,6% για το συγκεκριμένο διάστημα.

Συνεχίζεται η πτωτική πορεία της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου καθώς ο Οκτώβριος «έκλεισε» με 11.720 ταξινομήσεις νέων μοντέλων, 7.946 λιγότερες σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Τα μαντάτα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον κλάδο του αυτοκινήτου καθώς η πτώση από τις αρχές του χρόνου ανέρχεται στο 21,6% και η κατάσταση σίγουρα δεν θα βελτιωθεί, ειδικά μετά την κατάργηση του μέτρου της απόσυρσης.

Χαρακτηριστικό είναι πως από την αρχή του 2009 μέχρι και τον Οκτώβριο έχουν ταξινομηθεί 192.769 νέα μοντέλα. Για το ίδιο περσινό διάστημα στην ελληνική αγορά είχαν πωληθεί 245.902 αυτοκίνητα, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο «κάτω» είναι η αγορά.

Πηγή: www.protothema.gr

Τα πρώτα συννεφάκια στο Μαξίμου.Τα δύο αγκάθια ως προς την ομαλή λειτουργία της κυβέρνησης είναι ο ακριβής προσδιορισμός των αρμοδιοτήτων υπουργών και υφυπουργών, καθώς και η ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των γενικών και ειδικών γραμματέων. Σύμφωνα με στέλεχος του Μαξίμου η υπόθεση των αρμοδιοτήτων πρόκειται να ξεκαθαριστεί σήμερα, το αργότερο αύριο. «Εκείνο που απομένει είναι η κατανομή των αρμοδιοτήτων στο εσωτερικό του κάθε υπουργείου», σημειώνει τονίζοντας ότι η κατανομή στα διάφορα χαρτοφυλάκια ήδη έχουν γίνει.
Ο μεγάλος πονοκέφαλος για τους συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των γενικών γραμματέων, καθώς οι μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν «τείνουν να απαξιώσουν ένα πραγματικά πρωτοποριακό εγχείρημα», αναφέρει στη «Θ» κυβερνητικό στέλεχος. Η επιλογή μόλις οκτώ από τους συνολικά 88 ασφαλώς και δεν αποτελεί αξιοζήλευτη επίδοση. Από το Μέγαρο Μαξίμου διαβεβαιώνουν πάντως ότι «και αυτή η υπόθεση πρόκειται να λήξει έως το τέλος της εβδομάδας».
Στο μεταξύ άρχισαν ήδη από τα διάφορα υπουργεία οι διαδικασίες για την επιλογή των στελεχών που θα καταλάβουν θέσεις ευθύνης στους περίπου 400 δημόσιους οργανισμούς και ΔΕΚΟ, διαδικασίες οι οποίες, αν κρίνουμε από την προηγούμενη εμπειρία των 88 γραμματέων, δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν στο σύνολό τους πριν από τις γιορτές.

ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ
Και εδώ όμως σημειώθηκαν κάποια παρατράγουδα, αφού στις προσκλήσεις ενδιαφέροντος που αναρτήθηκαν στο www.opengov.gr περιελήφθησαν και εταιρείες (Ασπροφώς, ΕΚΟ) στις οποίες το δημόσιο δεν έχει μετοχές. Ωστόσο παρά τις αρρυθμίες που προκαλεί στην κυβερνητική μηχανή η έλλειψη γενικών γραμματέων ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει αμετακίνητος στη θέση του η διαδικασία να ακολουθηθεί με ευλάβεια μέχρι τέλους.
Στους κυβερνητικούς διαδρόμους άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες γκρίνιες εναντίον συγκεκριμένων υπουργών, οι χειρισμοί των οποίων «θολώνουν την εικόνα της κυβέρνησης», όπως υπογραμμίζουν οι επικριτές. Οι ενστάσεις αφορούν κυρίως τους χειρισμούς στις υποθέσεις των Stage, της απόσυρσης των αυτοκινήτων σε συνδυασμό με τις υψηλές τιμές των τελών κυκλοφορίας, τη διαχείριση της κρίσης στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και την υπαναχώρηση στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης των συμφωνιών πώλησης του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής.

Στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός
Στο Βερολίνο, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την 20ή επέτειο από την πτώση του Τείχους, θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός. Στη γερμανική πόλη πρόκειται να συρρεύσουν πολλοί ευρωπαίοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο Νικολά Σαρκοζί, ο Γκόρντον Μπράουν, καθώς και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.

Ο κ. Παπανδρέου θα παρακαθίσει στη δεξίωση που θα παραθέσει το προεδρικό ζεύγος της Γερμανίας στους αρχηγούς των κρατών και κυβερνήσεων στις 5.30 το απόγευμα, ενώ η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με το δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν των ηγετών στην καγκελαρία η Ανγκέλα Μέρκελ.

Πηγή: www.makthes.gr

ΝΔ Πολώνεται το κλίμα μετά το έκτακτο συνέδριο.Χθες η δευτερολογία της Ντόρας Μπακογιάννη και η απουσία του Αντώνη Σαμαρά αποτέλεσαν νέο πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης των δύο στρατοπέδων και δεν έλειψαν (και) τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, που προήλθαν από διαρροές των φίλα προσκείμενων…
Οι δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο εμφανίζουν τους δύο επικρατέστερους υποψήφιους να κόβουν το νήμα με διαφορά στήθους στον πρώτο γύρο και αμφίρροπο το αποτέλεσμα του δεύτερου και τελικού γύρου. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δύο νέες δημοσκοπήσεις που θα δημοσιοποιηθούν σήμερα δείχνουν ότι η Ντ. Μπακογιάννη προηγείται στην κούρσα της διαδοχής και θα είναι η νικήτρια ενδεχομένως και από τον πρώτο γύρο. Συγχρόνως η απροθυμία περίπου του 40% των συνέδρων να προσέλθει το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προβλημάτισε ιδιαιτέρως τους επιτελείς των δύο μεγαλύτερων στρατοπέδων αναφορικά με τη συμμετοχή στην ψηφοφορία της 29ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. «Αν τα οργανωμένα στελέχη μας δεν προσέρχονται σε μία κορυφαία διαδικασία, όπως είναι το συνέδριο, γιατί να προσέλθει ο απλός ψηφοφόρος μας στις κάλπες, για να ψηφίσει νέο πρόεδρο;», αναρωτιόνταν χαρακτηριστικά. Ορισμένοι απέδιδαν τη μεγάλη αποχή των συνέδρων στο γεγονός ότι το συνέδριο κατέληξε να είναι διαδικαστικό και με προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμά του. Άλλοι την απέδιδαν στην κόπωση της κομματικής βάσης από την παρατεταμένη συζήτηση για τα διαδικαστικά θέματα.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
Στο συνέδριο οι υποψήφιοι ξετύλιξαν την τακτική τους και προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ντόρα Μπακογιάννη, Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Ψωμιάδης το Σαββατοκύριακο είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τη σκληρή βάση της ΝΔ και μέσω της δημοσιότητας που πήρε το συνέδριο να απευθυνθούν στην κοινωνική βάση της παράταξης. Οι δύο επικρατέστεροι απέφυγαν να επιτεθούν ευθέως κατά του βασικού αντιπάλου τους και κατέθεσαν τις απόψεις τους για το μέλλον της ΝΔ και το ιδεολογικοπολιτικό στίγμα που οφείλει να εκπέμπει στην κοινωνία. Οι αιχμές βέβαια δεν έλειψαν στις ομιλίες τους, αλλά η μάχη χαρακωμάτων δόθηκε σε επίπεδο στελεχών και η μάχη εντυπώσεων σε επίπεδο χειροκροτητών. Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβηκε στο βήμα, οι σύνεδροι την υποδέχτηκαν με θερμό χειροκρότημα, το οποίο επαναλήφθηκε ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Αντίθετα υποδέχτηκαν χλιαρά τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά, ενόσω εκείνος ανέλυε τις θέσεις του, τα χειροκροτήματα πλήθαιναν και γίνονταν όλο και πιο έντονα, κάτι που θεωρήθηκε «μεγάλη επιτυχία» του Μεσσήνιου πολιτικού από τους επιτελείς του, που σχολίαζαν ότι «έφερε ισοπαλία στο γήπεδο της Ντόρας…». Οι επιτελείς της κ. Μπακογιάννη από την άλλη υποστήριζαν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι και πως οι χειροκροτητές του κ. Σαμαρά ήταν κυρίως «φυτευτοί παρατηρητές» και όχι σύνεδροι.

ΔΥΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
Για πρώτη φορά πάντως η συζήτηση για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ έγινε με πολιτικούς όρους και κατέστη ξεκάθαρο ότι στο πρόσωπο των επικρατέστερων εκ των υποψηφίων συγκρούονται δύο διαφορετικά ρεύματα σκέψης. Το ένα, που τάσσεται στο πλευρό της Ντ. Μπακογιάννη, προκρίνει τη διεύρυνση της ΝΔ προς το κέντρο και τη μετατροπή της σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό και ανοικτό κόμμα της κεντροδεξιάς. Το άλλο, που τάσσεται στο πλευρό του Αντ. Σαμαρά, προβάλλει την ανάγκη να ανακτήσει η ΝΔ τις αξίες της παραδοσιακής Δεξιάς και κάνει λόγο για ιδεολογική καθαρότητα. Οι εκφραστές αυτών των ιδεολογικών ρευμάτων διασταύρωσαν εμμέσως πλην σαφώς τα ξίφη τους. Η τέως ΥΠΕΞ έσπευσε να υπενθυμίσει τη ρήση του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι «το εθνικό συμφέρον δεν επιτρέπεται να υποτάσσεται σε προσωπικές πικρίες, καμουφλαρισμένες με υπερπατριωτισμό», απαντώντας εμμέσως στις πατριωτικές κορόνες που εκτοξεύει το στρατόπεδο Σαμαρά. «Σκεφθείτε ποιος μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα ένα σύγχρονο κόμμα με ρόλο και λόγο στη βάση χωρίς ‘φέουδα’ και ποιος μπορεί την επόμενη φορά, οπότε μπορεί να προκύψει κάποιο σχέδιο Ανάν στο μέλλον, να το αποκρούσει», ανταπάντησε αργότερα ο Αντώνης Σαμαράς. Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στη συνέπειά της ως στέλεχος της ΝΔ από το 1974 μέχρι και σήμερα, ενώ τόνισε την ανάγκη διεύρυνσης της επιρροής της ΝΔ «και προς τα δεξιά και προς το κέντρο, διότι εκεί κρίθηκαν οι εκλογές και εκεί θα κριθούν και οι επόμενες». Συγχρόνως έκανε σαφές ότι, εφόσον εκλεγεί στην ηγεσία της ΝΔ, θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας και τη δομή του κόμματος και θα δώσει έμφαση στην ανανέωση.

ΑΡΧΗΓΙΚΟΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ
Ο Αντώνης Σαμαράς απευθύνθηκε με αυστηρό και αποφασιστικό ύφος στους συνέδρους. Οι λέξεις «πατρίδα» και «έθνος» ακούστηκαν τουλάχιστον έξι φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ενώ έδωσε έμφαση στις ιδέες του κοινωνικού φιλελευθερισμού. «Πρέπει να πάψουμε να φοβόμαστε μη μας κακοχαρακτηρίσουν οι αντίπαλοί μας. Να ξαναβρούμε την ιδεολογική ταυτότητά μας. Να σκύψουμε και πάλι στις διαχρονικές αξίες μας», είπε θέλοντας να τονώσει την πληγωμένη υπερηφάνεια του κάθε καθαρόαιμου δεξιού και δήλωσε πως η ΝΔ είναι «κεντροδεξιό κόμμα» και δεν θα γίνει «ολίγον από απομίμηση του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ». Υποστήριξε τέλος ότι η ΝΔ πρέπει να διαμορφώσει ξεκάθαρο πολιτικό λόγο, για να κερδίσει ξανά τους δικούς της ψηφοφόρους, και μετά να προσπαθήσει να διευρύνει την απήχησή της με τη δύναμη των ιδεών της.
«Το πραγματικό δίλημμα είναι: θέλουμε ένα κόμμα ανοικτό και δυνατό που θα αντιπολιτευτεί το ΠΑΣΟΚ ή θέλουμε ένα κόμμα περιχαρακωμένο και επιρρεπές στο λαϊκισμό, εσωστρεφές, το οποίο θα υποστηρίζει τα σύγχρονα προβλήματα με παλαιοκομματικές συνταγές;», αναρωτήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, αποκρούοντας τις απόψεις Σαμαρά, κατά τη δευτερολογία της στο συνέδριο, η οποία παρουσιάστηκε από το στρατόπεδο Σαμαρά ως κίνηση πανικού της τέως ΥΠΕΞ. Ο Μεσσήνιος πολιτικός διεμήνυσε μέσω των συνεργατών του ότι δεν θα ζητήσει εκ νέου το λόγο, για να απαντήσει στην αντίπαλό του και πως η ιδεολογική πλατφόρμα του είναι ξεκάθαρη και δεν χρειάζεται διευκρινίσεις. Η στάση αυτή του κ. Σαμαρά φαίνεται ότι εξόργισε την κ. Μπακογιάννη, η οποία μέσω συνεργατών της «κάρφωσε» τον τέως ΥΠΠΟ ότι γύρισε την πλάτη στους συνέδρους και συνεπώς στη βάση της ΝΔ μη εμφανιζόμενος στο συνέδριο τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του, όταν ο ίδιος ζητούσε τριήμερο συνέδριο, ενώ στενοί συνεργάτες της τον κατηγορούσαν επίσης ότι αποφεύγει το διάλογο.


Σταθερός και ουδέτερος ο Καραμανλής
Ενωτικός και ουδέτερος ως προς τον ή τη διάδοχό του εμφανίστηκε στο συνέδριο ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος το Σάββατο, στην τελευταία ομιλία του από τη θέση του προέδρου της ΝΔ, υπερασπίστηκε μέχρι κεραίας το έργο των κυβερνήσεών του και προσπάθησε να δεσμεύσει το νέο πρόεδρο να ακολουθήσει την ίδια πολιτική στα ζητήματα της οικονομίας και να μην αλλοιώσει τις κόκκινες γραμμές που έθεσε στα εθνικά ζητήματα.
"Είναι η τελευταία φορά που απευθύνομαι από τη θέση του προέδρου στο ανώτερο όργανο του κόμματος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να υπηρετήσω την Ελλάδα ως πρωθυπουργός. Δεν σας αποχαιρετώ, θα είμαι μαζί σας. Θα είμαι δίπλα στο νέο πρόεδρο του κόμματος στους νέους αγώνες και στις νέες νίκες", ήταν η φράση με την οποία ο Κώστας Καραμανλής έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος από όλους τους συνέδρους και τους τρεις υποψήφιους στην κούρσα της διαδοχής του. Νωρίτερα έκανε έναν μίνι απολογισμό της δεκατριάχρονης προεδρίας του και στάθηκε ιδιαίτερα στην πενταετή διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ. Υπερασπίστηκε τις πολιτικές που ακολούθησε και τόνισε ότι η ήττα στις πρόσφατες εκλογές δεν σβήνει το έργο που αφήνει η ΝΔ στους έλληνες πολίτες. Δεν παρέλειψε να κάνει και την αυτοκριτική του, λέγοντας ότι υπήρξαν "παραλείψεις, καθυστερήσεις και λάθη στα πεντέμισι χρόνια. Δυσαρέστησα κάποιους από εσάς, δεν επιδίωξα να είμαι αλάθητος, κύριο μέλημά μου ήταν να μην κάνω λάθη που θα έβλαπταν τον τόπο, έβαζα πάντα πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον. Δεν επιδίωξα την εξουσία για την εξουσία, για κάποιους ήταν μειονέκτημα, για μένα έμπνευση και μονόδρομος"… Ο Κ. Καραμανλής άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι οι πρώτες αποφάσεις της δεν φωτίζουν τα πράγματα, και επισήμανε ότι υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες υιοθετούνται οι θέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης.

"ΣΦΙΓΓΕΣ" ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η ομιλία του Δημήτρη Αβραμόπουλου δεν έκανε σοφότερους τους συνέδρους και τους νεοδημοκράτες αναφορικά με το αν θα στηρίξει κάποια υποψηφιότητα μετά την απόσυρση της δικής του. Συνεργάτες του ωστόσο υποστήριζαν σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι ο τέως υπουργός Υγείας θα ξεκαθαρίσει σύντομα τη στάση του, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μέχρι στιγμής κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, που πυροδότησε το κλίμα με την επίθεση που εξαπέλυσε στον Αντ. Σαμαρά από το βήμα της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, δεν έλαβε το λόγο στο συνέδριο, και όταν ακούστηκε το όνομά του από τον Δ. Σιούφα, έλειπε από την αίθουσα. Ωστόσο με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης υποστήριξε ότι "τώρα πια το λόγο έχουν οι προσωπικοί μηχανισμοί, αυτοί θα κληθούν να κινητοποιήσουν τον κόσμο τόσο για τις συγκεντρώσεις των υποψηφίων όσο και για τις εκλογές", ενώ την πρώτη ημέρα του συνεδρίου κάλεσε το νικητή της εσωκομματικής ψηφοφορίας να δώσει τη θέση του αντιπροέδρου στο δεύτερο.

ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ
Ο τρίτος υποψήφιος Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε για ακόμη μία φορά ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος στην κούρσα της διαδοχής και πως με την υποψηφιότητά του θέλει να εκφράσει τον απλό νεοδημοκράτη. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις και προειδοποίησε ότι η ΝΔ πρέπει να αλλάξει πολλά, όχι μόνο το περιτύλιγμα, και κυρίως να μην αφήσει μέσα της τα "σάπια φρούτα". "Να αλλάξουμε μυαλά και να μην κυνηγάμε καρέκλες, γιατί διαφορετικά η κοινωνία θα δημιουργήσει άλλο πολιτικό φορέα", είπε σε άλλο σημείο. Κάλεσε δε τους δύο ανθυποψηφίους του να ανεβούν στο βήμα, πρόσκληση στην οποία ανταποκρίθηκαν, ενώ νωρίτερα επισήμανε ότι πρέπει τόσο οι ίδιοι οι υποψήφιοι όσο και τα άλλα στελέχη "να μην αγκαλιάζονται, μόνο όταν τα φώτα είναι αναμμένα αλλά και μετά, διότι μέχρι τώρα βλέπει ότι στο παρασκήνιο εκτοξεύονται τορπίλες". "Δεν έχω πρίγκιπες, χανουμάκια και κόλακες αλλά συνεργάτες και φίλους", ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Πηγή: www.makthes.gr

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive