Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

Τον πρόδωσε η ανθρωπιά του.


22-05-2009

Η απελπισία και τα χρέη τον ανάγκασαν να φτάσει, το πρωί της 14ης Μαΐου, έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Πέραμα.

Ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή του όπλο και ζήτησε από τους υπαλλήλους να του δώσουν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία.

Πήρε 11.500 ευρώ και διέφυγε. Ωστόσο, οι τύψεις δεν τον άφησαν να ησυχάσει.

Ο άνδρας, χαμηλόμισθος υπάλληλος του ΟΠΑΠ, εμφανίστηκε προχθές το βράδυ αυθόρμητα στο Τμήμα Ασφάλειας Περάματος και ομολόγησε ότι είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία.

Σύμφωνα με την ομολογία του, αναγκάστηκε να γίνει ληστής, επειδή χρωστούσε χρήματα σε τοκογλύφο, από τον οποίο είχε δανειστεί για να καλύψει βασικές ανάγκες της οικογένειάς του. Αμέσως μετά τη ληστεία, πήγε στο δανειστή του και τού έδωσε τα οφειλόμενα. Του περίσσεψαν 2.400 ευρώ, τα οποία παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο συλλφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πειραιά.

Πηγή: www.zougla.gr

Λήστεψαν επιχειρηματία με την απειλή ηλεκτρικού εκκενωτή.

22-05-2009


Θύμα ληστείας έπεσε στις 3:20 τα ξημερώματα ο ιδιοκτήτης ενός ψητοπωλείου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Δύο άγνωστοι, που φορούσαν κουκούλες, πλησίασαν τον επιχειρηματία και με την απειλή περίστροφου και ηλεκτρικού εκκενωτή του άρπαξαν τον χαρτοφύλακα και διέφυγαν.

Κατά δήλωσή του, μέσα στον χαρτοφύλακα είχε 5.000 ευρώ.

Πηγή: www.zougla.grΜικρότερο το κόστος δανεισμού στην Ελλάδα από ό,τι σε πολλές χώρες της ευρωζώνης.


22-05-2009

Χαμηλό κόστος τραπεζικού δανεισμού απολαμβάνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε σχέση με το αντίστοιχο κόστος δανεισμού σε άλλες χώρες της ευρωζώνης.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τη σύγκριση των επίσημων στοιχείων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (EKT), της Τράπεζας της Ελλάδος (TτΕ) και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).

Καθοριστικό στοιχείο, για τη χαμηλή επιβάρυνση του προϋπολογισμού του νοικοκυριού στον τραπεζικό δανεισμό, θεωρείται το γεγονός ότι το 31% επί του συνόλου των δανείων που έχουν χορηγηθεί προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά είναι στεγαστικά δάνεια, στα οποία οι Έλληνες καταναλωτές απολαμβάνουν από τα ανταγωνιστικότερα επιτόκια της ευρωζώνης.

Το αντίστοιχο ποσοστό δανεισμού με πιστωτικές κάρτες ανέρχονταν τον Ιανουάριο του 2009 μόλις στο 4% και για τα λοιπά καταναλωτικά δάνεια στο 10,5%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία της ΕΚΤ και των Εθνικών Κεντρικών Τραπεζών των κρατών - μελών της ευρωζώνης, τα ελληνικά νοικοκυριά απολάμβαναν τον Μάρτιο του 2009, από τα χαμηλότερα επιτόκια στεγαστικής πίστης μεταξύ των 16 κρατών -μελών της Ευρωζώνης.

Από τον Δεκέμβριο του 2007 έως τον Μάρτιο του 2009, το μέσο επιτόκιο για υφιστάμενα στεγαστικά δάνεια με διάρκεια άνω των πέντε ετών μειώθηκε κατά 0,57% (από 5,11% σε 4,54%) στην Ελλάδα έναντι μείωσης 0,23% στη ζώνη του ευρώ (από 5,01% σε 4,78%).

Μείωση παρατηρείται και στα επιτόκια στον τομέα των επιχειρηματικών δανείων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, τα επιτόκια νέων δανείων προς επιχειρήσεις παρουσίασαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 μηνών (Δεκέμβριος 2007 - Μάρτιος 2009) μείωση της τάξης του 2,12% (για δάνεια μέχρι και ένα εκατ. ευρώ) και 1,69% (για δάνεια άνω του ενός εκατ. ευρώ). Επίσης, ακόμα και για τα υφιστάμενα δάνεια προς επιχειρήσεις, παρατηρήθηκε, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, μείωση 0,92%.

Και στα καταναλωτικά δάνεια, όμως, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΚΤ, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τα υψηλότερα επιτόκια στην ευρωζώνη.

Τον Μάρτιο του 2009 το κόστος δανεισμού των νοικοκυριών στη Σλοβακία (13,91%), την Ολλανδία (13,68%), την Πορτογαλία (13,5%), την Ιταλία (10,88%) και την Ισπανία (10,25%) ήταν το υψηλότερο στη ζώνη του ευρώ.

Πηγή: www.zougla.gr

Τι έκανες, Paris, στις Κάννες;


22-05-2009


Μπορεί να πέρασε ολόκληρο ωκεανό για να φτάσει στις Κάννες, ωστόσο τις κακές της συνήθειες δεν τις ξέχασε. Η Paris Hilton αποφάσισε να φέρει στις κοσμοπολίτικες Κάννες λίγη από τη «λάμψη» του Χόλυγουντ.

Κάτι το ποτό, κάτι το κινηματογραφικό φεστιβάλ στο οποίο είχε παραστεί νωρίτερα, η Paris και ο νέος της φίλος, Doug Reinhardt, άρχισαν να γυρίζουν τη δική τους ταινία, σε πάρτι που έγινε στο πλαίσιο του φεστιβάλ.Με μία κάμερα στο χέρι, ο Reinhardt άρχισε να «τραβά» την Paris να χορεύει προκλητικά στο χώρο και να ποζάρει γι αυτόν.

Λίγη ώρα αργότερα, άφησαν την κάμερα στην άκρη και συνέχισαν και οι δύο μαζί το «σόου», αφήνοντας άναυδους του προσκεκλημένους.

Και επειδή μία κληρονόμος όπως η Paris είχε να… δείξει πολλά, μετά από μία αλλαγή φορέματος συνέχισαν να ερωτοτροπούν.


Πηγή: www.zougla.gr

Αποκάλυψη: VW Scirocco R με 265 PS!

22-05-2009


Ισχυρότερη έκδοση για το Scirocco με 265PS που πιάνει τα 0-100 km/h σε 6,5 sec!
Το Ford Focus RS βρίσκει ένα νέο αξιόλογο αντίπαλο αφού και το Scirocco R είναι προσθιοκίνητο και όχι τετρακίνητο
Με πιο σφιχτό set up από τις άλλες εκδόσεις του, το ταχύτερο Scirocco παραγωγής θα διατίθεται στην αγορά από το φθινόπωρο


Όπως σας είχε ενημερώσει προ μηνών το «car+speed», η ισχυρότερη έκδοση «R» του Scirocco αποκαλύφθηκε και επισήμως και στις οθόνες σας βλέπετε την έκδοση παραγωγής. Στη Μπολόνια είχε παρουσιαστεί μία πρωτότυπη εκδοχή και από τότε ήταν γνωστό πως κάτω από το καπό θα βρισκόταν ο δίλιτρος TSI με τους 265 PS. Ουσιαστικά, το εν λόγω μοτέρ βασίζεται σε αυτό του Audi S3 και όπως φαίνεται το Ford Focus RS βρίσκει ένα νέο αξιόλογο αντίπαλο αφού και το Scirocco R είναι προσθιοκίνητο (και όχι τετρακίνητο όπως πολλοί ίσως να περίμεναν).

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, το Scirocco R πιάνει τα 0-100 km/h σε 6,5 sec (6,4 sec με το κιβώτιο DSG) ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Αναφορικά με το στήσιμο του ταχύτερου Scirocco οι διαφορές, από τις άλλες εκδόσεις του, εντοπίζονται στην πιο σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης, στα ενισχυμένα φρένα, στο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό και στο ελαφρώς χαμηλωμένο αμάξωμα.
Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.ΝΔ: Επενδύει στη σύγκριση.

22-05-2009


Το Μέγαρο Μαξίμου επιμένει στην επιθετική τακτική κατά του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη, ευελπιστώντας ότι με την ευκαιρία αυτή θα βελτιώσει την κυβερνητική εικόνα.


Κλιμακώνει η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα την αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ εκτιμώντας ότι η συνεχής σύγκριση θα διευκολύνει τον στόχο της Νέας Δημοκρατίας για κλείσιμο της ψαλίδας. Το Μέγαρο Μαξίμου συνέχισε και χθες διά του εκπρόσωπου του Ευ. Αντώναρου την επιθετική στρατηγική εναντίον του Γ. Παπανδρέου, την οποία εγκαινίασε προ διημέρου ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλης, με αφορμή το δίλημμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα”. Και ο κ. Καραμανλής ωστόσο έβαλε εκ νέου κατά του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για κούφια λόγια και ανεύθυνες υποσχέσεις.


Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου, ευελπιστώντας ότι θα βελτιώσει την κυβερνητική εικόνα.


“Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, έχοντας πάρει πια το πράσινο φως από το αρχηγό της, εξακολουθεί να καθυβρίζει τους Έλληνες, να απευθύνεται με απόλυτα ανοίκειο, υποτιμητικό, προσβλητικό τρόπο σε εκείνους τους Έλληνες που θεωρεί ότι, επειδή δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, είναι βάρβαροι”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος, προσθέτοντας ότι, “αντί να φροντίσει ο κ. Παπανδρέου να ανακαλέσει, να διορθώσει αυτό το αδιανόητο ατόπημα, στο οποίο έχει πέσει πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες, προφανώς ενθαρρύνει τα στελέχη της ηγετικής του ομάδας να το επαναλαμβάνουν”. Επίσης έκανε λόγο για τριτοκοσμικούς χαρακτηρισμούς, που δείχνουν μία νοοτροπία που δεν έχει σχέση με όσα γίνονται στο ευρωπαϊκό χώρο, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά Παπανδρέου αντιδημοκρατική και κατηγόρησε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ότι δεν σέβεται την ελευθερία που έχει κάθε πολίτης να ανήκει ή να επιλέγει όποιο πολιτικό χώρο ο ίδιος προκρίνει.

"ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ"


Επίθεση προς το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε χθες και ο πρωθυπουργός, από τα γραφεία του ΟΑΕΔ τα οποία επισκέφτηκε παρουσία της υπουργού Απασχόλησης Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. “Κάποιοι επέλεξαν να επενδύσουν στα κούφια λόγια και τις ανεύθυνες υποσχέσεις. Η κυβέρνηση έχει επιλέξει το δρόμο της υπευθυνότητας. Επενδύουμε στην αλήθεια του έργου μας, που παράγει χειροπιαστά αποτελέσματα και θεμελιώνει ένα καλύτερο αύριο για όλους”, σημείωσε ο κ. Καραμανλής, υπενθυμίζοντας ότι το Εθνικό Σχέδιο που έχει εκπονηθεί και ήδη εφαρμόζεται έχει συνολικό ύψος 3,2 δισ. ευρώ και αφορά 1.350.000 εργαζόμενους και ανέργους. Σήμερα ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Ογκολογικό Νοσοκομείο “Αγιοι Ανάργυροι”.

Η ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ


Πέντε θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνει η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις οκτώ το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης, 28 Μαΐου. Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, οι πέντε ενότητες θα είναι Ευρωπαϊκή Eνωση - Εξωτερική Πολιτική, Οικονομία - Ανάπτυξη, Κοινωνική Πολιτική - Απασχόληση, Περιβάλλον - Παιδεία και Διακυβέρνηση - Δημόσια Διοίκηση. Πλην των πέντε αρχηγών (Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαρήγα, Τσίπρας, Καρατζαφέρης) θα συμμετέχουν επτά συνολικά δημοσιογράφοι (ΝΕΤ, Σκάι, Μέγκα, Αντένα, Αλφα, Αλτερ και Σταρ), εκ των οποίων ο ένας ως συντονιστής, χωρίς δικαίωμα υποβολής ερωτήσεων. Η συζήτηση θα γίνει μέσω παράλληλων μονολόγων. Οι ερωτήσεις θα υποβάλλονται εντός 30 δευτερολέπτων, οι αρχηγοί θα καλούνται να απαντήσουν εντός ενάμισι λεπτού, ενώ υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς της ερώτησης από τον ίδιο δημοσιογράφο με τη συμπληρωματική απάντηση των πολιτικών να μην υπερβαίνει το λεπτό.


Οι μεγάλες επιλογές απαιτούν δύσκολες αποφάσεις

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την υπογραφή της συνθήκης ένταξης στην Ε.Ε.

Kατά την ομιλία του στο Ζάππειο, στην εκδήλωση του ιδρύματος “Κων. Καραμανλής” για τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την υπογραφή της συνθήκης προσχώρησης της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής εξήρε τον ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ένταξη της Ελλάδος στην τότε ΕΟΚ. Απευθυνόμενος προς τον τότε πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ Ντʼ Εστέν, τον ευχαρίστησε για την ιστορική συμβολή του στην ενταξιακή προσπάθεια της Ελλάδος. Ο πρωθυπουργός επισήμανε με νόημα ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής γνώριζε ότι οι μεγάλες επιλογές, που εγγυώνται ένα καλύτερο αύριο, απαιτούν δύσκολες αποφάσεις, με σοβαρό πολιτικό κόστος, άκουγε τη “βοή των πλησιαζόντων γεγονότων” και ήθελε να βγαίνει μπροστά.
Ο κ. Καραμανλής επισήμανε ακόμη με έμφαση ότι στη σημερινή εποχή της αλληλεξάρτησης των οικονομιών η συμμετοχή στην ευρωπαϊκή οικογένεια σημαίνει μεγαλύτερη δύναμη για όλους. “Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: Η διεθνής κρίση υποδεικνύει, με τον πιο επιτακτικό τρόπο, όσα υπέδειξαν δεκαετίες πρωτύτερα οι μεγάλοι ευρωπαίοι οραματιστές. Υποδεικνύει την ανάγκη να συνεχίσουμε τη μεγάλη πορεία στο δρόμο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Να συνεχίσουμε ακόμη πιο τολμηρά, ακόμη πιο γρήγορα”, πρόσθεσε.

Τέλος, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι οι μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν ένα ισχυρό κίνητρο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων σε διεθνές, σε ευρωπαϊκό αλλά και σε εθνικό επίπεδο, ενώ χαρακτήρισε την εφαρμογή της μεταρρυθμιστικής συνθήκης σοβαρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αποσαφήνισε δε ότι δεν τίθεται ζήτημα κατάργησης του συμφώνου σταθερότητας και ότι καμιά χώρα δεν έδειξε και δεν δείχνει τέτοια πρόθεση, γιατί κανένας δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο το κοινό νόμισμα, την εγγύηση της σταθερότητας, το ευρώ.

Πηγή: www.makthes.gr

Εις θάνατον αιγύπτιος μεγιστάνας για τη δολοφονία λιβανέζας σταρ.

22-05-2009


Ο 50χρονος μεγιστάνας της αγοράς ακινήτων Χισάμ Ταλάτ Μουστάφα καταδικάστηκε από δικαστήριο του Καΐρου σε θάνατο διά απαγχονισμού για το φόνο της 30χρονης τραγουδίστριας Σούζαν Ταμίμ.


Αίσθηση στην Αίγυπτο αλλά και σε όλο τον αραβικό κόσμο προκαλεί η καταδίκη σε θάνατο ενός από τους πλουσιότερους Αιγυπτίους, επειδή πλήρωσε 2.000.000 δολάρια για τη δολοφονία της πρώην φίλης του, μιας διάσημης τραγουδίστριας από το Λίβανο. Ο 50χρονος αιγύπτιος μεγιστάνας της αγοράς ακινήτων Χισάμ Ταλάτ Μουστάφα, φίλος της οικογένειας του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, καταδικάστηκε χθες από δικαστήριο του Καΐρου σε θάνατο διά απαγχονισμού για το φόνο της 30χρονης λιβανέζας τραγουδίστριας Σούζαν Ταμίμ στο Ντουμπάι. Η Ταμίμ είχε γίνει γνωστή σε όλο τον αραβικό κόσμο, όταν αναδείχθηκε νικήτρια σε τηλεοπτικό διαγωνισμό νέων ταλέντων το 1996. Μόλις ακούστηκε η ετυμηγορία των δικαστών, επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η σύζυγος του Μουστάφα λιποθύμησε, οι κατηγορούμενοι κατέρρευσαν, ενώ συγγενείς του προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους, για να μην καταγράψουν τις αντιδράσεις των κατηγορουμένων. Ο Μουστάφα, πρώην πρόεδρος της εταιρείας ακινήτων Talaat Moustafa Group, ηγετικό στέλεχος του κυβερνώντος Δημοκρατικού κόμματος και μέλος της αιγυπτιακής Γερουσίας, κατηγορείται ότι πλήρωσε 2 εκατομμύρια δολάρια στον Μόχσεν αλ Σουκάρι, συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του σε εταιρείες ασφαλείας, για να μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την Ταμίμ στο σπίτι της, στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις 28 Ιουλίου 2008.

Ο Σουκάρι καταδικάστηκε επίσης σε θάνατο για τη συμμετοχή του στην υπόθεση και η δικογραφία και των δύο μεταφέρθηκε στις αιγυπτιακές θρησκευτικές αρχές για έγκριση, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις θανατικής ποινής στην Αίγυπτο. Η ακροαματική διαδικασία στη θρησκευτική δικαιοσύνη για την υπόθεση έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου. Ο Μουστάφα πάντως παραιτήθηκε από την προεδρία της εταιρείας του, την οποία παρέδωσε στον αδελφό του Τάρεκ. Η σύλληψη του Μουστάφα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, έπειτα από εβδομάδες εικασιών σχετικά με την υπόθεση, είχε αντίκτυπο και στην αξία των μετοχών της εταιρείας του. Η όλη υπόθεση προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στην Αίγυπτο, καθώς είναι η πρώτη φορά που η δικαιοσύνη αντιμετωπίζει με τέτοια αυστηρότητα ένα τόσο υψηλά ιστάμενο μέλος της αιγυπτιακής ελίτ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Σουκάρι σκότωσε την Ταμίμ, αφού προηγουμένως την ξεγέλασε παριστάνοντας έναν εργαζόμενο στην πολυκατοικία και την έκανε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός της στο Ντουμπάι. Στη συνέχεια της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Στα πειστήρια του εγκλήματος περιλαμβάνονται καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον Μουστάφα και τον Σουκάρι, οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας στο διαμέρισμα του θύματος στο Ντουμπάι και γενετικό υλικό από τα ματωμένα ρούχα που ο Σουκάρι κατηγορείται ότι άφησε κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: www.makthes.gr

ESA: Νέα γενιά ευρωπαίων αστροναυτών

news-esa-six-new-astronauts

22/5/2009

Έξι νέοι ευρωπαίοι αστροναύτες επελέγησαν ανάμεσα από σχεδόν 8.500 υποψήφιους, από την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA). Η νέα γενιά, ηλικίας 31 εώς 37 ετών, απαρτίζεται από τους Λούτσα Παρμιτάνο και Σαμάνθα Κριστοφορέτι, ιταλικής καταγωγής, τον Γερμανό Αλεξάντερ Γκερστ, τον Δανό Ντάνε Μόγκενσεν, τον Τόμα Πεσκέ από την Γαλλία, και τον πρώτο επίσημο αστροναύτη της Βρετανίας, Τίμοθι Πικ. Η διαδικασία επιλογής διήρκησε σχεδόν ένα χρόνο.

Τρείς από τους νέους αστροναύτες είαι στρατιωτικοί πιλότοι, δύο μηχανικοί και ένας επιστήμονας.

Η νέα γενιά πρόκειται να συμμετέχει σε προγράμματα αποστολών της ESA στη Σελήνη, αλλά για να γίνει αυτό οι αστροναύτες θα υποστούν μια σκληρή και δύσκολη εκπαίδευση.

Όπως δήλωσαν υπεύθυνοι της ESA, για να πάρουν μέρος σε μιά τέτοια αποστολή θα πρέπει να μπορούν να υποβληθούν σε επιστημονική πειθαρχία και να αποδείξουν αξιοσημείωτες ικανότητες σε ανάλογους τομείς, έχοντας τουλάχιστον χίλιες ώρες πτήσης σε αεροσκάφη υψηλών επιδόσεων.

Πηγή: www.i-live.gr

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive