Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

Στα 34 το απόγειο της σεξουαλικότητας

Συχνά η βασική έννοια της θηλυκότητας συνδέεται με το πόσο σέξι αισθάνεται μια γυναίκα. Και τώρα, μια νέα έρευνα δείχνει ότι οι γυναίκες φθάνουν στο απόγειο της σεξουαλικότητας τους στην ηλικία των 34 χρόνων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας βασίζονται στις απαντήσεις 1000 γυναικών που ερωτήθηκαν για τη σεξουαλική τους ζωή. Οι περισσότερες απάντησαν ότι στα 34 αισθανόντουσαν πιο σέξι από ποτέ.

Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι οι γυναίκες μέσης ηλικίας έχουν μειώσει στο μισό τη σεξουαλική τους δραστηριότητα απ΄ότι όταν ήταν νέες. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές βρήκαν ότι κατά μέσο όρο οι γυναίκες 45 έως 60 χρόνων κάνουν σεξ 4,5 φορές το μήνα, σε σύγκριση με 10,4 φορές το μήνα στις ηλικίες των 20 και 30 χρόνων.

Πηγή: www.pathfinder.gr

Στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας ο Κ. Παπούλιας

Στο Αττικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα τη Δευτέρα (15/12) ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με συμπτώματα απλής αδιαθεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, ο κ. Παπούλιας υπεβλήθη σε πλήρη ιατρικό έλεγχο, που έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Παπούλιας θα λάβει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

Πηγή: www.cosmo.gr

Google Chrome, όχι πια beta


Η Google έκανε την έκπληξη όταν ανακοίνωσε τον Web browser με το όνομα Chrome, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως πολλά από τα νέα προϊόντα της Google, και ο Chrome εμφανίστηκε σαν έκδοση beta ή αλλιώς δοκιμαστική έκδοση. Αυτό φαίνεται ότι μείωσε την αξιοπιστία του, καθώς οι επαγγελματίες χρήστες διαφόρων επιχειρήσεων προσπαθούν να μην χρησιμοποιούν λογισμικό που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Ίσως σε αυτό να οφείλεται το σχετικά χαμηλό ποσοστό χρήσης κάτω από το 1 τοις εκατό, το οποίο είναι σχετικά υψηλό αν αναλογιστεί κάποιος την μικρή ηλικία του λογισμικού, είναι όμως πολύ μικρό σε σχέση με το 70 τοις εκατό του Internet Explorer.

Την Πέμπτη, μόλις 100 ημέρες μετά την αρχική κυκλοφορία, ο Chrome πλέον δεν είναι beta. Η Google ισχυρίζεται ότι έχει 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της εφαρμογής, ενώ η καινούργια έκδοση αναφέρει ότι έχει λιγότερα bugs, είναι περισσότερο ασφαλής και λειτουργεί γρηγορότερα από ότι πριν τρεις μήνες. Η μετατροπή του Chrome σε σταθερή έκδοση είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι η εταιρία κρατάει τα προϊόντα της για αρκετό καιρό σε στάδιο beta. Π.χ. Το Gmail που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2004 και μετράει εκατομμύρια χρήστες, είναι ακόμα σε φάση beta.

Πηγή: www.digitalnews.gr

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive