Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........

Όλα τα ΜΜΕ είναι απ΄έξω από το σπίτι της οικογένειας. Μα τι ανοησία.

Πάρτε τις κάμερες από εκεί.

Αν θέλει να μιλήσει η μητέρα θα το κάνει μόνη της. Στο Παλαιό Ψυχικό οι πόρτες είναι κλειστές και η μητέρα είναι σοκαρισμένη και ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει.

Η αδελφή του Αλέξη είναι σε...κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να στηρίξει ούτε την οικογένεια της. Και πως να το κάνει άλλωστε;

Δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ήταν εύπορη οικογένεια με μητέρα κοσμηματοπώλη και πατέρα διευθυντή τράπεζας.

Δεν έχει σημασία και αν ήταν από φτωχή η οικογένεια αφού η σφαίρα δεν θα άλλαζε πορεία.

Η οικογένεια θέλει καιρό για να συνέλθει και το κράτος πρέπει να σταθεί δίπλα τους.

Αλλά ποιος θα τολμήσει να πάει στο σπίτι της οικογένειας;

Υπάρχει έστω και ένας πολιτικός που θα το κάνει;

Πηγή: www.inout.gr

Ιός στο Facebook στοχεύει 120 εκατομμύρια χρήστες

120 εκατομμύρια χρήστες είναι ο στόχος ενός ιού που ονομάζεται “Koobface” που χρησιμοποιεί το σύστημα μηνυμάτων του Facebook για να εξαπλωθεί και να μολύνει υπολογιστές.
Ο ιός προσπαθεί να συλλέξει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τύπου του Facebook Barry Schnitt “υπάρχουν και άλλοι ιοί που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το Facebook αλλά πολύ μικρό ποσοστό χρηστών είναι αυτοί που πέφτουν θύματα”.

Ο Koobface εξαπλώνεται στέλνοντας μηνύματα στους φίλους κάποιου του οποίο το PC έχει μολυνθεί, με το μήνυμα “You look just awesome in this new movie” και στέλνει τους χρήστες σε ένα website όπου του ζητείται να κατεβάσει κάτι που ισχυρίζεται ότι είναι μία ενημέρωση για το Adobe System Inc Flash player. Αν ο χρήστης το κατεβάσει καταλήγει με μολυσμένο υπολογιστή και στη συνέχεια έχει πρόβλημα με τη χρήση μηχανών αναζήτησης Google, Yahoo, MSN και Live.com, οι οποίες τον οδηγούν σε διάφορα μολυσμένα site.

Πηγή: www.digitalnews.gr

«Μπλόκο» από την ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε όλες τις χώρες της ΕΕ να μπλοκάρουν και να ελέγξουν το χοιρινό κρέας και τα επεξεργασμένα προϊόντα του που εισάγονται από την Ιρλανδία μετά την ανακάλυψη μιας μόλυνσης από διοξίνη στα εκτροφεία της χώρας αυτής.

«Οι χώρες που έχουν προϊόντα ιρλανδικής προέλευσης καλούνται να τα μπλοκάρουν και να τα ελέγξουν για να εξακριβώσουν την πιθανή παρουσία PCB (πολυχλωροδιφαινύλια, καρκινογόνες ουσίες) και διοξίνης», ανακοίνωσε η επίτροπος Υγείας Αντρούλα Βασιλείου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες.

Δώδεκα χώρες της ΕΕ -Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Πολωνία, Βέλγιο, Εσθονία, Σουηδία, Βρετανία, Πορτογαλία και Κύπρος- και εννέα τρίτες χώρες ή εδάφη -Ελβετία, ΗΠΑ, Καναδάς, Ιαπωνία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Κίνα, Χονγκ Κόνγκ και Νότια Κορέα- ενημερώθηκαν ότι έχουν εισαγάγει μολυσμένα προϊόντα, διευκρίνισε η επίτροπος.

Ο συναγερμός κηρύχθηκε την Παρασκευή μετά την ανακάλυψη αυτής της μόλυνσης στη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τα μέτρα που ελήφθησαν από τις ιρλανδικές αρχές και δεν πιστεύουμε πως χρειάζονται άλλα προς το παρόν», διαβεβαίωσε η κα Βασιλείου.

«Όμως δεν θα σταματήσουμε την επιτήρηση και, αν είναι απαραίτητο, θα ληφθούν μέτρα στο μέλλον», ανακοίνωσε.
Ελέγχους διενεργεί ο ΕΦΕΤ, στα πλαίσια της συνεργασίας του τόσο με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και με τις αρμόδιες Ιρλανδικές Αρχές,. Ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «καλεί όποια επιχείρηση ενδέχεται να διακινεί χοιρινό κρέας ή προϊόντα αυτού, προέλευσης Ιρλανδίας, όπως προβεί σε άμεση απόσυρση προκειμένου να διεξαχθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι και να ενημερώσουν σχετικά τον ΕΦΕΤ και τους καταναλωτές».
Επίσης, καλείται το καταναλωτικό κοινό, ως προληπτικό μέτρο, να μην καταναλώνει χοιρινό ή προϊόντα αυτού (όπως μπέικον), προέλευσης Ιρλανδίας.
Ο ΕΦΕΤ έχει δρομολογήσει σχετικούς ελέγχους, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα είτε παραγωγής είτε διάθεσης κρέατος ή προϊόντων του και καταλήγει ότι εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα υπάρξει συνέχεια ενημέρωσης προς το καταναλωτικό κοινό.

Πηγή: www.e-tipos.com

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive