Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2008

Συνάντηση χρηστών ArcGISΔηλώσεις συμμετοχής στο: chris_pavlo@yahoo.gr

Πληροφορίες στην διεύθυνση: www.marathondata.gr

Μετά την αποπεράτωση θα δοθεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Διατηρεί το προβάδισμα το ΠΑΣΟΚ

Προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ, με 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, έναντι της Νέας Δημοκρατίας, καταγράφει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Metron Analysis, για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 30,1%, η Νέα Δημοκρατία 27,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,8%, το ΚΚΕ 6,7% και ο ΛΑ.Ο.Σ έχει ποσοστό 4,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ προηγείται και στην παράσταση νίκης.

Πάντως, στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί να είναι πρώτος, με διαφορά 7 ποσοστιαίων μονάδων από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την έρευνα για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, το μεγαλύτερο πρόβλημα των πολιτών είναι η οικονομία.Σε ό,τι αφορά το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, οι ερωτηθέντες απαντούν σε ποσοστό 77%, ότι ήταν αναγκαία η απομάκρυνση του κ. Ρουσόπουλου από την κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στη δημοσκόπηση αυτή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, τόνισε ότι «κάποιοι νόμιζαν ότι κακό στο κόμμα κάνουν οι φωνές των διαφωνούντων, τώρα αποδεικνύεται ότι αυτές μόνο καλό έκαναν. Τον κόσμο απασχολεί η οικονομική κατάσταση. Επειδή παραιτήθηκε κάποιος δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα λύθηκαν».

Πηγή: ANT1

Το colpo grosso και τα πολιτικά παιχνίδια

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Δικαίως; Αδίκως;

Η δικαστική διερεύνηση θα αποδείξει εάν και κατά πόσον οι κατηγορίες επαληθεύονται, εάν και σε τι βαθμό ο πρώην ισχυρός άνδρας της Interamerican προσπάθησε να κάνει το «μεγάλο κόλπο» ή βρέθηκε εκτεθειμένος σε ένα παιγνίδι υψηλού ρίσκου και αβέβαιων επενδύσεων.

Σε κάθε περίπτωση το πολιτικό παρασκήνιο αυτές τις ημέρες τουλάχιστον είναι έντονο και στην περίπτωση Κοντομηνά. Είναι πολλοί εκείνοι, που δεν είναι αφελείς και αναρωτιούνται για το ποιος έδινε τα τόσο αναλυτικά στοιχεία για την υπόθεση του Βατοπεδίου στον Άλφα. Μάλιστα ορισμένοι δεν διστάζουν να κατονομάσουν συγκεκριμένους παράγοντες της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, προχωρώντας μάλιστα στην εκτίμηση ότι πολιτικά βγαίνει κερδισμένη μόνο η οικογένεια Μητσοτάκη.

Βαριά κατηγορία, αλλά στον πολιτικό ανταγωνισμό όλα «παίζουν».

Βρέθηκε λοιπόν ο Δημήτρης Κοντομηνάς στο επίκεντρο του ανταγωνισμού για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία;

Τίποτα δεν αποκλείεται.

Εκείνο, όμως, που είναι πιο σαφές είναι το κατηγορητήριο που βαραίνει τον κ. Κοντομηνά.

Τι πραγματικά έχει συμβεί;

Υπάρχουν ποινικές ευθύνες ή πρόκειται για επιχειρηματικά ρίσκα, που ενοχοποιούνται κάτω από τις τελευταίες εξελίξεις;

Η zougla.gr έκανε έρευνα και αποκαλύπτει με σαφήνεια και πληρότητα πολλές από τις πτυχές της υπόθεσης.

Ο Δ. Κοντομηνάς κατηγορείται για τα αποθέματα της Interamerican Ζωής στην Ελλάδα, την περίοδο 1996 - 1998, για τις εργασίες της ίδιας εταιρείας στη Γερμανία καθώς και για τις δραστηριότητες της Interamerican International στη Νότιο Αφρική.


Πηγή: zougl@

AC/DC πρώτοι σε Ευρώπη-Αμερική

Αμερική, Βρετανία, Γερμανία, Καναδάς, Γαλλία Αργεντινή, Ιαπωνία, Αυστραλία, Βέλγιο, Φιλανδία, Ιταλία Ν. Ζηλανδία, Νορβηγία, Σουηδία και Ελβετία είναι μερικές από τις χώρες που κατέκτησε το νέο άλμπουμ των AC/DC! Oπως είχε προβλεφθεί, το Black Ice πήγε στο Νο1 29 συνολικά χωρών!

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η μπάντα πάει στο Νο1 της Αμερικής στα 30 χρόνια καριέρας τους! Η πρώτη φορά ήταν με το For Those About To Rock We Salute You το 1981.Ο Angus Young είπε πως το γκρουπ αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το άλμπουμ ψηφιακά ώστε να εξασφαλίσει στους οπαδούς την απόλαυση ενός ολόκληρου άλμπουμ κι όχι ορισμένων μόνο κομματιών. "Δεν κάνουμε singles, κάνουμε άλμπουμ. Πιστεύουμε πως τα τραγούδια οποιουδήποτε άλμπουμ μας, ανήκουν όλα μαζί" είπε. Η επίσημη κυκλοφορία του 'Black Ice' έγινε την Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου.
Πηγές: http://www.pop-rock.gr/ , http://www.avopolis.gr/

και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive