Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2008

Saw V πρεμιέρα » 23-10-2008

Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά, παρόλο που ο διαβόητος Jigsaw είναι πια νεκρός. Το γεγονός αυτό, δεν εμποδίζει την δολοφονική του παράδοση να συνεχιστεί, αυτή τη φορά από τον ντετέκτιβ Hoffman τον μόνο επιζήσαντα από τα "παιχνίδια" του μανιακού. Νέες ευρηματικές παγίδες κάνουν την εμφάνιση τους και προκαλούν τον τρόμο, όπως ένα γυάλινο κουτί. Παράλληλα θα μάθουμε τι απέγινε η κόρη της Lynn Delhon και του Jeff Reinhart που κινδύνευσε στο παρελθόν από τον Jigsaw. Καθώς λοιπόν ο πράκτορας Perez αναρρώνει στο νοσοκομείο 'Ο Hoffman' συνεχίζει το αιματηρό παιχνίδι του σαδιστή αλλά κάποια στιγμή το μυστικό του κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Τότε ο... διάδοχος του Jigsaw, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να το αποτρέψει και να εξαλείψει της απώλειες. Τελικά, όποιος καταφέρει να επιζήσει... θα το μετανιώσει πικρά.
Δείτε τα trailer:


Πηγή κριτικής: http://www.cinemanews.gr/

Προσβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας


Επιχείρησαν να διασύρουν τον πρώτο πολίτη της χώρας, βάζοντας στο μανίκι της τηβέννου που φόρεσε, σε τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής της Κομοτηνής, ένα γυναικείο εσώρουχο.

Μία τυπική ακαδημαϊκή διαδικασία εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι για να πλήξουν το πρόσωπο και το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, φέρνοντας στο προσκήνιο την προχειρότητα, την ανευθυνοϋπευθυνότητα και τον εφησυχασμό των αρμοδίων.

Την 1η Οκτωβρίου, ο Κάρολος Παπούλιας βρέθηκε στη Θράκη και συγκεκριμένα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, όπου ανακηρύχτηκε, μετά από επίσημη τελετή, επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής της Κομοτηνής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής και μπροστά σε εκατοντάδες καλεσμένους, ο πρόεδρος της Νομικής, κ. Ρέμελης, πήρε την τήβεννο για να τη φορέσει στον Κάρολο Παπούλια.

Προς έκπληξη και αποτροπιασμό όλων όμως, μέσα από το μανίκι της τηβέννου, γλίστρησε ένα γυναικείο εσώρουχο.

Αμέσως, ο πρόεδρος της Νομικής με αστραπιαίες κινήσεις προσπάθησε να μαζέψει το εσώρουχο και να το απομακρύνει. Δείτε το βίντεο που αποκάλυψε ο «Κίτρινος Τύπος».
Νωρίτερα, ομάδα φοιτητών, ανοίγοντας ένα πανό διαμαρτυρήθηκε για την άθλια κατάσταση των φοιτητικών εστιών και του πανεπιστημιακού χώρου, καταγγέλλοντας ότι τη συγκεκριμένη ημέρα ο χώρος καθαρίστηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας και του υπουργού Παιδείας, κ. Στυλιανίδη.Όσον αφορά στο περιστατικό με το γυναικείο εσώρουχο, ο πρύτανης του ΔΠΘ είπε ότι θα γίνει έρευνα, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας. Ενώ η προεδρεία της Δημοκρατίας αντέδρασε άμεσα, απαντώντας στον «Κίτρινο Τύπο» ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί το θέμα λήξαν, απάντηση που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, το υπουργείο Παιδείας απαντά ότι δεν ξέρει τίποτα επίσημα.

Πηγή: zougla.gr

Σχόλιο blogger: Λίγο ντροπή, λίγο σεβασμό, έλεος.

Επισημάνσεις Μπερνάνκι για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (FED) Μπεν Μπερνάνκι εξεταζόμενος σήμερα από την Επιτροπή Προϋπολογισμού της Βουλής των Αντιπροσώπων, εκτίμησε ότι η εξέταση και νέου προγράμματος ανάκαμψης της ομοσπονδιακής οικονομίας, από το Κογκρέσο, "θα είναι κατάλληλη".

"Με την οικονομία μας σε αδυναμία για πολλά ερχόμενα τρίμηνα, επομένως με κίνδυνο επιβράδυνσης ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας μας, θα είναι κατάλληλο να εξετάσει το Κογκρέσο (νέο) σχέδιο ανάκαμψης" της οικονομίας μας.

"Κατώτερος των δυνατοτήτων του θα είναι, για πολλά τρίμηνα, ο ρυθμός ανάπτυξης της ομοσπονδιακής οικονομίας", αποφάνθηκε ο προϊστάμενος της Fed. "Επομένως, ασυνήθιστα αβέβαιες είναι οι προοπτικές, που περιβάλλουν την οικονομία μας πλέον", συνεπέρανε.

"Ένας κρατικός προϋπολογισμός θα τόνωνε και τις δαπάνες και την οικονομική δραστηριότητα εν γένει, λαμβάνοντας ωστόσο υπόψη ορισμένες παραμέτρους της οικονομίας, από τις οποίες συναρτάται είτε η παράταση είτε όμως και η σύντμηση του χρόνου διάρκειας της επιβράδυνσης" του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας των Ην. Πολιτειών. "Ένας τέτοιος προϋπολογισμός, θα πρέπει να διευκολύνει την πρόσβαση των καταναλωτών στην πίστωση" εκτίμησε ταυτοχρόνως "όπως και των επιχειρήσεων, των ιδιοκτητών, των δανειζόμενων γενικώς". "Τούτο θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας", προέβλεψε τέλος.

"Αλλά χρειάζεται καλή στόχευση...ώστε να μεγιστοποιηθεί το επωφελές αποτέλεσμα κάθε επιπλέον δολαρίου υπέρ της δαπάνης με την ευρύτατη έννοια όσο και της οικονομικής δραστηριότητας, ώστε επίσης να εξουδετερωθεί --κατά τον δυνατόν-- η απώλεια στη φάση αυτή και του τελευταίου δολαρίου", προέτρεψε ο κ. Μπερνάνκι.

"Στόχος: υπό προθεσμία, να μην θιγεί ο 'δομικός' προϋπολογισμός των Ηνωμένων Πολιτειών", αποφάνθηκε--ο προϋπολογισμός, διαχρονικώς, πέραν των εποχιακών και συγκυριακών διακυμάνσεων των τιμών καυσίμων, τροφίμων.

Πηγή: express

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive