Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008

Η ανιστορικότητα σε όλο της το μεγαλείο

Δεν έχει όριο η ανιστορικότητα κάποιων, οι οποίοι όχι μόνο δεν ξέρουν από ιστορία αλλά παρουσιάζουν τα λάθη τους και στην τηλεόραση.

Ο λόγος για την γνωστή εκπομπή της Αγγλικής τηλεόρασης "take it or leave it" στην οποία οι παρευρισκόμενοι πρέπει να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις όπως ιστορικές, αθλητικές κτλ.

Στις 18 Αυγούστου λοιπόν οι 2 άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο show ερωτήθηκαν για την εθνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτοί λοιπόν ως γνώστες της ιστορίας έδωσαν την απάντηση "Greek" ,δηλαδή Έλληνας. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι η απάντηση ήταν (προφανώς) σωστή αυτός που έβγαζε τις ερωτήσεις για το show είχε διαφορετική άποψη.

Και έτσι ξαφνικά η απάντηση καταχωρήθηκε ως λάθος και εμφανίστηκε στην οθόνη η "σωστή". Εμφανίστηκε λοιπόν στην θέση του "Greek" η λέξη "Macedonian" δηλαδή "Μακεδόνας" και δίπλα από την λέξη αυτή εμφανίστηκε η σημαία της F.Y.R.O.M. ενώ πριν υπήρχε η Ελληνική.

Οι 2 άνθρωποι που απάντησαν λάθος, κατά το show, δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν. Απλά έχασαν τα λεφτά που είχαν κερδίσει μέχρι τότε.

Ακολουθεί το σχετικό video :


Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive