Τρίτη, 26 Αυγούστου 2008

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον Ηρακλή
Η φημολογία, που είχε αναπτυχθεί από το βράδυ της Κυριακής για την συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και την παρουσία του δεύτερου στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας και επίσημα πλέον από τους “κυανόλευκους”. Μπορεί να μην υπήρξε ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ωστόσο είναι κάτι οριστικό και δεδομένο. Η παρουσία του Τριανταφυλλόπουλου στο διοικητικό σχήμα του Ηρακλή έκανε αίσθηση. Ήταν κάτι που συζητήθηκε έντονα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας όχι μόνο φυσικά από τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και από την υπόλοιπη φίλαθλη κοινή γνώμη. Δεν είναι “ποδοσφαιράνθρωπος”, δεν προέρχεται από την οικογένεια του Ηρακλή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η παρουσία του μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς.

Πριν από ένα μήνα περίπου…

Το “ψηστήρι” ξεκίνησε από τον Ιούλιο. Κάπου στα μέσα Ιουλίου. Κρατάει δηλαδή περίπου ένα μήνα. Ήταν κάτι που επιβεβαίωσαν άλλωστε χθες αργά το απόγευμα οι δυο τους. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση και έτσι θα είναι ουσιαστικά από χθες δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και στην προσπάθεια του για να “δυναμώσει” τον Ηρακλή. “Με πήρε αρκετές μέρες μέχρι να αποφασίσω. Ήθελα να το σκεφτώ σοβαρά μέχρι να πάρω την τελική απόφαση”, τόνισε στο “Μetropolis radio” ο γνωστός δημοσιογράφος. Εξάλλου, έγινε γνωστός για τις επιτυχίες του στο χώρο της δημοσιογραφίας αλλά κυρίως για τον μαχητικό χαρακτήρα και την αδυναμία του να συμβιβαστεί.

Παρών στο Καυτανζόγλειο

Ο Τριανταφυλλόπουλος πέρα από τη στήριξη του στο πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου, επισήμανε ότι θα είναι διπλά του και στην αναμέτρηση της πρεμιέρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται να ανηφορίσει το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και να δει από κοντά την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στον Πανσερραϊκό. “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”, είπε αρχικά.

“Δεν θα είναι φωτογραφική η θέση μου…”

Τι λέει ωστόσο ο ίδιος; Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσει στο “Μetropolis radio”. Άλλωστε, τις απόψεις του και τις θέσεις του φιλοξένησαν αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί στην Αθήνα χθες το απόγευμα. “Δεν θα είναι φωτογραφική η θέση μου”, είπε αρχικά ο νέος συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ. “Με τον Αντώνη μας συνδέει χρόνια φιλίας… Θα το έκανα και με άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης, αφού είμαι Θεσσαλονικιός. Πιο πολύ με τον Ηρακλή, όμως. Από τη στιγμή, που είναι και για την κάθαρση του ποδοσφαίρου, το δέχθηκα. Πρέπει να αγαπάμε πραγματικά το ποδόσφαιρο. Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι αυτό που σίγουρα ονειρευόμαστε. Πρέπει να ζήσει το όνειρο της Πορτογαλίας και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση”, ήταν οι κουβέντες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Τον εξιτάρει η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλει να συμβάλλει προσωπικά και αυτός από την πλευρά του. “Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που αποτελείται από Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το κάνουνε ελάχιστες ομάδες. Είναι μία ομάδα, που στηρίζει τους νέους παίκτες και που τους δίνει την ευκαιρία. Βασίζεται σε αυτούς και τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν”, λέει ο Τριανταφυλλόπουλος για να προσθέσει. “Ο Ηρακλής έχει επίπεδο. Έχει πειθαρχία. Άλλωστε, φέτος γιορτάζει και τα 100 του χρόνια. Είναι ιστορικός σύλλογος”.

“Θα με βρουν απέναντι τους…”

Πολλοί θεωρούν και πιστεύουν ότι ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι μία ασπίδα προστασίας και ίσως ο Ηρακλής δεν θα αδικηθεί πλέον, όπως έγινε για παράδειγμα την περσινή σεζόν. Τι απαντάει ο ίδιος; “Το εύχομαι”, ήταν η πρώτη του αντίδραση για να συνεχίσει βεβαίως. “Όποιος τολμήσει να αδικήσει τον Ηρακλή, θα είμαι απέναντι του. Δεν μου αρέσει η αδικία. Μου αρέσει το σωστό. Η ισονομία. Είμαι και λίγο μυστήριος ως χαρακτήρας. Αν ο Ηρακλής αδικήσει τον Ολυμπιακό για παράδειγμα, δεν θα μου αρέσει… Ο Αντώνης έχει θέληση, έχει ψυχή, θέλει πολύ να βοηθήσει τον Ηρακλή και εγώ θα είμαι δίπλα του”, τόνισε μεταξύ των άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος.

“Η δέσμευση Λιάνη”

Παράλληλα, το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου μίλησε χθες για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάνη. “Μου είπε ότι θα βοηθήσει σημαντικά και θα κάνει αυτά που δεν έκανε όταν ήταν στη θέση του υφυπουργού”, τόνισε ο Τριανταφυλλόπουλος. Μάλιστα, χθες αργά το βράδυ όταν και τοποθετήθηκε στο “Metropolis radio” τα μηνύματα ήταν αρκετά για το γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα. “Μία ομάδα είναι αλήθεια, ότι δεν έχει μόνο ένα πρόβλημα. Έχει πολλά. Θα το συζητήσουμε με τον Αντώνη και θα δούμε πώς θα πορευτούμε γι’ αυτό. Θα δώσουμε τη δύναμη μας για τον Ηρακλή”, επισήμανε.πηγή : www.metropolisradio.gr

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive