Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2008

Την υψηλότερη βαθμολογία η ESET


Κατέκτησε το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης στο τελευταίο Retrospective test για υψηλό ποσοστό δυναμικής ανίχνευσης και ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό λανθασμένων συναγερμών.

Η ESET εξασφάλισε την εντυπωσιακή βαθμολογία “Advanced+” από το AV-Comparatives, έναν ανεξάρτητο οργανισμό έρευνας για προϊόντα antivirus, για πέμπτη φορά. Η ESET σημείωσε υψηλή βαθμολογία στην προληπτική ανίχνευση και χαμηλό ποσοστό σε λανθασμένους συναγερμούς.

“Είμαστε περήφανοι που το NOD32 για μια ακόμη φορά κατέκτησε το ανώτατο επίπεδο πιστοποίησης στο τελευταίο Retrospective / ProActive test του οργανισμού AV-Comparatives. Η βαθμολογία “Advanced+” απονεμήθηκε στην ESET για ποσοστά ανί-χνευσης μεγαλύτερα του 97% σε όλα τα malware test-sets. Κατακτώντας την πρόσφατη βαθμολογία Advanced+, η ESET κατάφερε ένα ακόμα επίτευγμα για την πολυβραβευ-μένη της λύση antivirus,” δήλωσε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ADAOX.

Τα advanced heuristics του NOD32 κατέστησαν ικανή την ανίχνευση πολλών πολύ-πλοκων απειλών που του έθεσε ο οργανισμός AV Comparatives. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λύσεις ασφάλειας, το ESET NOD32 Antivirus αποκωδικοποιεί και αναλύει τον εκτελέσιμο κώδικα σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας εικονικό περιβάλλον. Επιτρέποντας στο malware να εκτελείται σε ένα εικονικό περιβάλλον, η ESET έχει την δυ-νατότητα να ανακαλύπτει μεταξύ «καλοπροαίρετων» αρχείων τα πιο ύπουλα και έξυπνα malware.

Πρόσφατα, η ESET ενσωμάτωσε την πολυβραβευμένη της τεχνολογία σε ένα νέο προ-ϊόν το ESET Smart Security, μια «όλα-σε-ένα» λύση ασφάλειας ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει την πιο προηγμένη προστασία κατά των κακόβουλων απειλών της αγοράς. Το τεστ Anti-Virus Comparative No. 18 εξέτασε τις δυνατότητες retrospective / proactive ανίχνευσης πολλών προϊόντων antivirus. Ο οργανισμός AV-Comparatives έχει ορίσει ένα σύστημα βαθμολογίας τριών επιπέδων που αποτελείται από “Standard,” “Advanced” και “Advanced+.”

Τα προϊόντα που επιτυγχάνουν στο "Standard" επίπεδο έχουν ένα καλό επίπεδο δυναμι-κής ανίχνευσης; στο "Advanced" πολύ καλό επίπεδο δυναμικής ανίχνευσης και "Advanced+" υψηλότατο επίπεδο δυναμικής ανίχνευσης — τιμή με την οποία τιμήθηκε η ESET.

πηγή : www.inout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive