Τρίτη, 17 Ιουνίου 2008

Δεν πάει στο Πεκίνο ο Ντικούδης

Ο Δήμος Ντικούδης έγινε ο τέταρτος παίκτης που γνωστοποιεί την απόφασή του να μην ενισχύσει την Εθνική ομάδα στην προσπάθεια πρόκρισης για το Πεκίνο, μη διευκρινίζοντας, ωστόσο, αν πρόκειται ουσιαστικά και για το φινάλε του με τη φανέλα με το εθνόσημο. Είχαν προηγηθεί ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Κακιούζης.
«Έπειτα από πολλή σκέψη τόσο κατά την διάρκεια της σεζόν, όσο και μετά την λήξη της πήρα την απόφαση να μην συμμετάσχω στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα ήταν και είναι για μένα ύψιστη τιμή και πάντα έδινα το παρών με όλες μου τις δυνάμεις.
Ο λίγος χρόνος που μεσολαβεί από την λήξη του πρωταθλήματος ως την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες διοργανώσεις των τελευταίων ετών με οδήγησαν στο να πάρω την απόφαση να ξεκουραστώ αυτό το καλοκαίρι, να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να προετοιμαστώ κατάλληλα για την επόμενη σεζόν της καριέρας μου.
Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος κατανοεί το σκεπτικό μου και τους λόγους που επικαλούμαι, οι οποίοι δεν μου αφήνουν τα περιθώρια να θέσω εαυτόν στην διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου καλή τύχη και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουν από το Πεκίνο με άλλη μια επιτυχία», αναφέρει η ανακοίνωσή του.

Σχόλιο blogger: Έχει προσφέρει πολλά στην εθνική μέχρι τώρα και δεν του κρατάμε κακία. Αν νομίζει ότι δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει τα αναμενόμενα καλά έκανε και παραχώρησε την θέση του σε κάποιον άλλον. Εξάλλου έχουμε πολλά καλά τεσσάρια και ελπίζουμε να μην φανεί το κενό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες Αναρτήσεις

prev next

.

Blog Archive